Axa Trans Construct, Bucuresti - Demolari, excavatii & terasamente

Antreprenoriat general in constructii

Baza unui proiect de succes consta in organizarea temeinica, pana in cel mai mic detaliu. Echipa de specialisti AXATC va sta mereu la dispozitie pentru a va transforma ideile in realitate.

Experienta lucrului bine facut se reflecta in cei 13 ani de proiectare si executie pe piata de constructii din Romania, iar pentru a acoperi cu succes necesitatile pietei de profil, compania a dezvoltat ca si activitate principala, serviciul de antreprenoriat general in constructii.

Utilajele moderne, personalul calificat si managementul performant sunt atribute majore ale companiei noastre, ce converg spre obtinerea proiectului finalizat cu succes.

Echipa noastra formata din ingineri, arhitecti si manageri de proiecte in constructii lucreaza impreuna pentru livrarea proiectelor la timp si in parametri de calitate optimi. Coordonarea tehnica a echipelor de muncitori reprezinta una dintre cele mai grele sarcini pe o piata dinamica si precara a fortei de munca specializate. De aceea, AXATC va pune la dispozitie toate resursele tehnice si umane ale companiei pentru desavarsirea proiectelor de constructii contractate. In acelasi timp o echipa de specialisti financiari asigura resursele bugetare necesare pentru finalizarea fara intarziere a proiectelor in lucru.

Mizand pe eficientizarea proiectelor de la planificare pana la predarea la cheie, AXATC cauta mereu idei creative, ce imbina simtul estetic cu cel practic.

Personalul complex de  peste 100 de oameni pregatiti si echipamentele moderne folosite se imbina perfect intr-o echipa dornica de proiecte noi.

Fie ca e vorba de o cladire de birouri, de un spatiu expozitional, de un centru comercial sau de ansambluri rezidentiale, AXATC iti pune la dispozitie cele mai bune solutii in materie de antreprenoriat general in constructii.

Galerie foto
  • ...