Academia micilor developeri - Cursuri si ateliere de programare, Bucuresti

Curs programare jocuri si aplicatii pentru mobil

La cursul de programare jocuri si aplicatii pentru dispozitive mobile, vom crea propriile jocuri si aplicatii pentru telefon si tableta, IOS si Android, folosind platforma Thunkable.

Promisiunea noastra pentru elevi: “În acest curs, jucam exclusiv jocurile programate de noi însine!”. La finalul cursului, vom avea în telefonul propriu o serie de jocuri si aplicatii create chiar de noi!

Câteva dintre proiectele pe care le vom dezvolta:

  •  Whack-A-Mole – aplicatie bazata pe jocul popular din salile arcade;
  •  Candy Catch – joc în care trebuie sa înclinam telefonul stânga-dreapta pentru a misca personajul în directia unor bomboane care cad din "cer";
  •  Neon Tap – vom programa un joc de rezistenta asemanator cu Piano Tiles, în care diferite forme vor aparea pe ecran si va trebui sa sincronizam momentul în care le atingem.

Cât si multe alte jocuri distractive. De data aceasta, copiii vor fi chiar ei dezvoltatorii acestor jocuri!

Ce învatam?

Vom învata cum sa transformam telefonul mobil (sau tableta) într-o unealta utila, cu ajutorul programarii:

  • învatam cum se dezvolta aplicatiile si jocurile mobile;
  • învatam si lucram cu notiuni importante în industria de “game development”: operatii de logica, operatii matematice, liste, obiecte, variabile, functii, evenimente, conditii, variabile;

Cursul dezvolta logica de programare si îi învata pe elevi ca dispozitivele mobile pe care le folosesc pot fi programate chiar de ei însisi.

Cum se desfasoara cursurile?

Acest curs se poate urma Online sau în salile de clasa din centrele Bucuresti Drumul Taberei sau Bucuresti Nerva Traian.

În urma completarii formularului de înscriere la curs si a achitarii acestuia, veti fi înscris/a automat, conform datelor alese în formularul de înregistrare.

În cazul în care optati pentru cursurile online, cu minim o zi înainte de începerea cursului veti primi, pe emailul cu care v-ati înregistrat, datele de acces la clasa online.

Programele cu care lucram sunt open source si instalarea lor nu va necesita plati suplimentare din partea dumneavoastra.

Veti avea nevoie de calculator cu audio si video functional si de conexiune stabila la internet sau, în cazul în care optati pentru cursuri cu prezenta fizica, copiii pot lucra pe calculatoarele din centrele Academiei Micilor Developeri.

Pentru grupele online, folosim platforma Zoom pentru a facilita interactiunea dintre profesor si cursanti

Galerie foto
  • ...