Frigo Service Solutions - montaj reparatii, intretinere aer conditionat Bucuresti

Amenajari interioare

    Montaj sisteme de aerisire
  • Montaj lambriuri
  • Montaj jaluzele
  • Montaj sisteme de iluminat

 

Un instalator te poate ajuta mult in amenajarea caseiamenajare interior, amenajare exterior, amenajare baie, amenajare bucatarie, peste tot poti folosi un instalator.

 

De la instalarea unui robinet in curte, la proiectarea complicata de instalatii, Termice Sanitare presteaza servicii de amenajari interioare cu echipe de instalatori experimentati in toate domeniile.

Domeniul amenajarilor interioare cuprinde mai multe lucruri decat ai crede! Suntem la curent cu ultimele tendinte in moda amenajarilor interioare, solutii de economisire a spatiului, si un bun raport calitate-pret. Exista solutii de gestionare a spatiului pentru fiecare buzunar. Cand te gandesti la “amenajari interioare“, nu te mai gandesti la ceva scump. Te asistam la alegerile pe care trebuie sa le faci in legatura cu diferite ce trebuiesc obiectele de decor, de depozitare sau utilitati.

Te sfatuim pentru a te ajuta sa alegi ce e mai potrivit pentru tine, pentru spatiul tau de locuit, nevoile tale si pentru bugetul tau, astfel incat sa te poti bucura de amenajari interioare. Apoi te ajutam cu montajul si iti dam sfaturi de intretinerea obiectelor electrocasnice, de decor sau alte utilitati. Pentru ca avem experienta in amenajari interioare, te vom ajuta sa economisesti bani cu amenajarea casei, astfel incat sa te incadrezi in bugetul avut.

Galerie foto
  • ...