Frigo Service Solutions - montaj reparatii, intretinere aer conditionat Bucuresti

Amenajari bai

Cand te gandesti sa faci amenajari in spatiul tau de locuit, gandeste-te mai mult la amanejarea baii. Este spatiul cel mai intim din orice cladire si ar trebui sa-l faci cat mai prietenos tie. Inainte sa te apuci sa alegi gresia si faianta, cheama un instalator pentru o evaluare. Daca se va gasi ceva de reparat, te vei bucura ca ai descoperit acum si nu dupa ce ai amenajat baia si ai platit toate facturile aferente.

 

Dupa ce te-ai asigurat ca totul este in regula sau dupa ce ai reparat ce era de reparat, poti trece la montaj instalatii sanitare. Instalatorii Termice Sanitare, se ocupa si de montaj WC si montaj cabine dus, servicii care tin de procesul unei amenajari bai.

Pentru amenajare baie alege un instalator. Termice Sanitare este o echipa de instalatori profesionisti din Bucuresti.

Spatiul cel mai intim al locuintei, camera de baie, necesita atentie deosebita inaintea lucrarilor de renovare sau amenajare baie pentru verificarea meticuloasa a tuturor tevilor si instalatiilor sanitare uzate de-a lungul timpului, operatiune ce poate fi realizata de un instalator calificat si cu experienta indelungata din cadrul companiei Termice Sanitare. Cu siguranta aceasta actiune inteligenta elimina nenumarate neplaceri, cheltuieli neprevazute, timp consumat in cazuri in care defecte ascunse sunt descoperite si remediate inaintea activitatii de amenajare baie.

Pentru o oferta de pret personalizata pentru amenajarea baii, foloseste formularul de contact sau nr. de telefon!

Galerie foto
  • ...