Frigo Service Solutions - montaj reparatii, intretinere aer conditionat Bucuresti

Reparatii instalatii sanitare

Starea actuala a conductelor, a pieselor sanitare in gospodariile din Romania fac obiectul unei clasificarii in functie de vechimea acestora, astfel: cele ce sunt mai vechi de 40-50 de ani sunt uzate moral si necesita indubitabil modernizarea, instalatiile sanitare folosite de aproximativ 30 de ani necesita evaluarea de catre profesionisti in scopul stabilirii nevoii de modernizare, iar instalatiile moderne, functionale necesita o intretinere predictiva si proactiva pentru a conserva starea buna fara cheltuieli exagerate.

Alaturi de calitatea materialului din care sunt fabricate piesele instalatiilor sanitare, este supusa cercetarii si calitatea lucrarilor de montaj si reparatii instalatii sanitare efectuate de-a lungul vremii deoarece lucrari slabe calitativ vor accelera deteriorarea elementelor.

Regretabil, in tara noastra se constata in majoritatea cladirilor existenta neglijentelor privind activitatea de reparatii si intretinere a instalatiilor sanitare, realitate ce necesita o modificare drastica pentru cresterea calitatii vietii, pentru mentinerea indelungata in stare buna a instalatiilor sanitare alaturi de un nivel minim de cheltuieli destinate reparatiilor.

In aceasta directie, profesionisti din cadrul Termice Sanitare, firma instalatori cu experienta, cu baza solida de cunostinte in domeniu, intampina nevoile societatii romanesti, ale utilizatorilor instalatiilor sanitare fragile, executand reparatii Bucuresti.

Recomandam buna intretinere a instalatiilor sanitare

Intretinerea eficienta predictiva si proactiva implica atentie si actiune in cazul unor modificari aparent neinsemnate in functionarea instalatiilor sanitare din cladiri si locuinte. Astfel, schimbari in comportamentul uzual al instalatiilor atrag dupa sine contractarea serviciilor unei echipe de instalatori sanitari ce vor remedia din stadii incipiente nereguli ce se pot transforma in adevarate dezastre pentru utilizatori, pentru persoanele din proximitate. Cel mai sumbru insa si realist scenariu se poate deschide printr-o banala picurare a unei baterii care in scurt timp, sa cedeze presiunii si sa devina un suvoi de apa ce inunda locuinta proprie si pe cea a vecinilor. Pentru a sterge din imaginatie astfel de traiectorie a unei probleme atat de simplu de rezolvat imediat la aparitie,  un instalator in Bucuresti, apartinand echipei Termice Sanitare va solutiona o astfel de neplacere rapid, la pret accesibil, oferind garantia lucrarii efectuate.

Ce defecte pot aparea la instalatiile sanitare?

Instalatorii Termice Sanitare sunt alaturi de utilizatorii instalatiilor sanitare prin prestarea serviciilor de reparatii instalatii, inlocuiri si reparatii ale tevilor, scurgerilor, coloanelor, robinetilor, racordurilor, pieselor sanitare, inlocuiri, curatari si aerisiri ale caloriferelor, desfundari ale chiuvetelor, cazilor de baie, vaselor de toaleta, intretinere a dispozitivelor precum boilere sau hidrofoare si alte servicii specifice domeniului instalatiilor sanitare.

Pentru servicii de reparatii instalatii sanitare prestate dupa cele mai inalte exigente in domeniu, la cele mai bune preturi, echipa de specialisti este aproape de cei ce solicita aceste servicii pe calea Formularului de Contact, a e-mailului, a telefonului.

Galerie foto
  • ...