Frigo Service Solutions - montaj reparatii, intretinere aer conditionat Bucuresti

Reparatii frigidere

Termice Sanitare, service frigidere din Bucuresti, executa servicii de reparatii frigidere, reparatii congelatoare si reparatii ale altor aparate frigorifice, solutionand o gama larga de probleme si defectiuni ale acestor electrocasnice.

Pentru confortul si respectarea dolenatelor solicitantilor, frigotehnistii Termice Sanitare ofera service frigidere la domiciliu, realizand lucrari pentru numeroase marci de aparate frigorifice precum:

  • reparatii frigidere Ariston;
  • reparatii frigidere Indesit;
  • service frigidere Whirlpool;
  • service frigidere Beko;
  • reparatii congelatoare;

precum si alte reparatii electrocasnice.

De ce avem nevoie de reparatii frigidere?

Cateva dintre deranjamentele si disfunctionalitatile suportate de aparatul frigorific, solutionate de profesionistii Termice Sanitare sunt: zgomote intense, neobisnuite produse de agregatul frigorific, temperaturi prea scazute ori prea crescute in interiorul frigiderelor si congelatoarelor ce altereaza alimentele, aparitia ghetii pe peretii aparatului, prelingerea apei pe peretii interiori ai frigiderului, functionarea fara intrerupere a aparatului frigorific, defectarea termostatului, sfaturi si recomandari despre conditiile de utilizare a frigiderului, despre curatarea si mentinerea unei stari optime a acestui aparat electrocasnic vital in orice gospodarie.

Pentru a mentine starea optima a aparatului frigorific si specialistii in reparatii frigidere departe de aparatul frigorific, cateva indicatii sunt de folos!

Sfaturi pentru mentinerea optima a aparatelor frigorifice

- Amplasarea frigiderului departe de surse de incalzire – radiatoare, sobe, plite, langa pereti ai caror exterior sunt mangaiati permanent de razele soarelui – este solutia ideala pentru a ocoli situatia in care motorul este suprasolicitat la racire.

- Distanta de minim zece centimetri de la perete pentru a permite ventilarea este, de asemenea, un ajutor oferit motorului frigiderului.

- Realizarea periodica a dezghetarii congelatorului in cazul aparatelor ce nu poseda aceasta functie in mod automat mareste capacitatea aparatului de racire a mediului intern.

- Evitarea introducerii mancarii calde in interiorul frigiderului va scuti frigiderul de efort inutil ce conduce spre defecte de functionare.

- Atentia sporita spre evitarea mentinerii usilor deschise la frigider si congelator pentru perioade lungi de timp pastreaza un consum redus al electricitatii, prin evitarea schimbului de aer rece din interiorul aparatului cu aerul cald din mediul inconjurator.

- Curatarea depunerilor de praf de pe bobina condensatorului va elimina riscul de izolare a condensatorului, deci al supraincalzirii si defectelor in functionare.

Acestea sunt cateva dintre actiunile intreprinse cu succes in scopul ingrijirii frigiderelor si congelatoarelor, prelungind considerabil durata de viata a acestor electrocasnice si evitand solicitarea serviciului de reparare a frigiderelor.

Numeroase alte informatii si detalii pot fi descoperite colaborand cu instalatorii calificati in reparatii frigidere prin e-mail, telefonic ori folosind Formularul de Contact din site.

Galerie foto
  • ...