Frigo Service Solutions - montaj reparatii, intretinere aer conditionat Bucuresti

Montaj ventilatie

Termice Sanitare, echipa de experti in montaj sisteme de ventilatie, executa lucrari de instalare ventilatie completa pentru cladiri de birouri, cladiri publice, cladiri menajere ori agricole, alte tipuri de constructii ce necesita montaj instalatii ventilatie pentru circulatia controlata a aerului.

Echipa de profesionisti ofera servicii de instalare ventilatie pentru intreaga paleta de echipamente prezentate in piata de profil, sisteme de climatizare si ventilare a aerului precum: duct-uri, chillere, statii de tratare a aerului, perdele de aer, ventilatoare, hote profesionale si casnice, cosuri de fum si alte dispozitive performante in aerisirea, ventilarea aerului din constructii si incaperi.

Standarde inalte la instalarea sistemelor de ventilatie

Termice Sanitare, prin experienta si baza solida de cunostinte a echipei de profesionisti, asigura aplicarea normelor de buna executie a serviciilor de montaj ventilatie (sisteme, instalatii, echipamente complete de ventilatie), urmarind solutionarea practica a problemelor si neajunsurilor, prin satisfacerea exigentelor de rezistenta mecanica a aparatelor de ventilatie, stabilitatea acestora, igiena mediului, securitatea in manipulare, protectie impotriva zgomotelor deranjante, economisirea energiei uzate in functionarea elementelor de ventilatie, fiabilitatea si recomandari pentru buna intretinerea a sistemelor instalate.

Alegerea celui mai bun sistem pentru instalare ventilatie se poate realiza alaturi de instalatorii experti Termice Sanitare, cei alaturi de care se va opta pentru echimpamentul corespunzator cu debitul si presiunea necesare pentru spatiul ce va fi ventilat, cu regimul si conditiile de functionare ale sistemului, tinand cont de consumul de energie, nivel de zgomot, costuri ale elementelor sistemului de ventilatie si conditii de exploatare ale acestuia.

Militam pentru calitatea aerului de interior

Astfel, o filtrare a aerului din interior se va realiza, obtinand cu ajutorul sistemului angajat in instalare ventilatie retinerea impuritatilor gazoase ori solide din aerul atmosferic recirculat, anterior atragerii acestuia in interioare supuse actiunii de ventilatie. Impuritatile din aer se formeaza din particule de origine animala, vegetala sau minerala si pot fi de diferite dimensiuni. Insa, prin montaj sisteme de ventilatie, este asigurata captarea acestor particule lichide ori solide prin diverse modalitati fizice iar particulele gazoase vor fi anihilate prin intermediul procedeelor fizice si/sau chimice. Aerul filtrat de sistemul de ventilatie va atinge calitatea unuia nepoluat. Sistemul de ventilatie ideal in buna filtrare a aerului va respecta anumite conditii: un grad de retinere inalt, o mare capacitate de a retine praful, o mica rezistenta aeraulica ori in limite economice, cheltuieli reduse pentru aceasta investitie, intretinere facila, robustetea sistemului de ventilatie. Alaturi de Termice Sanitare, toate aceste obiective vor fi atinse, toate conditiile pentru o ventilatie optima in cladiri si incaperi vor fi respectate.

 

Pentru servicii de montaj ventilatie / instalare sisteme de ventilatie, respectand inalte standarde ale calitatii, contra unui tarif accesibil, indiferent de tipul instalatiei / sistemului / echipamentelor pentru ventilatie, profesionistii Termice Sanitare sunt la dispozitia solicitantilor prin intermediul numerelor de telefon notate in sectiunea Contact, prin Formularul de Contact ori prin e-mail.

Galerie foto
  • ...
  • ...