UltraClean Select - Servicii profesionale de curatenie Bucuresti

Curatenie de intretinere - domiciliu

Oriunde ne-am afla, acasa sau la birou, cu totii ne dorim sa traim într-un mediu curat, primitor si sanatos. Dar sa fim seriosi, de câte ori ti s-a întâmplat sa ajungi acasa dupa o zi de munca si sa nu ai chef sa te apuci de curatenie, desi esti constient ca la un moment dat nu mai poti amâna aceasta situatie.

Daca locuiesti în Bucuresti, sau în împrejurimi, unde traficul este foarte aglomerat, iar praful este peste tot, întretinerea curateniei devine deja o grija necesara.

Oferiti casei dumneavoastra curatenia de întretinere de care are nevoie pentru a deveni acel spatiu curat si igienizat la care visati de mult timp si totodata spatiul în care dumneavoastra sa va relaxati în timp ce noi ne ocupam de serviciile de curatenie si de întretinere.

Daca sunteti o persoana ocupata, iar timpul dumneavoastra este foarte limitat, noi va putem scoate din acest impas. Puteti sa va petreceti putinul timp liber într-un mod mult mai placut, lasându-ne pe noi sa ne ocupam de curatenia casei dumneavoastra.
 
Evacuarea gunoiului si inlocuirea sacilor menajeri;
 
Stergerea prafului de pe suprafete si aparatura cu solutii antistatice;
 
Aspirarea si spalarea pardoselilor;
 
Curatarea bucatariei;
 
Curatarea si dezinfectarea grupurilor sanitare;
 
Aerisirea si odorizarea incaperilor;
 
Puteti apela cu incredere la serviciile noastre, iar dupa o evaluare a locatiei si o discutie in prealabil, putem stabili impreuna un abonament de curatenie de intretinere, potrivit nevoilor dumneavoastra.

Galerie foto
  • ...