UltraClean Select - Servicii profesionale de curatenie Bucuresti

Curatenie spatii de birouri

Mediul de lucru reprezinta pentru multi dintre angajati o a doua casa. Acestia petrec în medie 8h/ zi / noapte în care îsi desfasoara activitatea. Pentru a obtine un nivel maxim de randament din partea acestora s-a dovedit ca locatia în care se afla trebuie sa fie dotata corespunzator si sa prezinte un nivel de igienizare corespunzator. Echipele noastre s-au specializat în acest segment gratie experientei dobândite în livrarea serviciului de curatenie birouri.

Echipamentele si tehnologiile folosite de UltraClean se afla în conformitate cu standardele europene de siguranta. Astfel toate solutiile folosite de colegii nostri în procesul de curatenie pentru birouri sunt 100% sigure si testate pentru a nu-i pune pe angajatii dumneavoastra în pericol.

Nu trebuie sa va faceti griji privind alergiile sau reactiile adverse. Pentru a elimina orice fel de pericol, UltraClean dispune de echipe pregatite la orice ora sa efectueze tot ce tine de curatenia completa a birourilor dumneavoastra.

Biroul reprezinta un factor care impacteaza viitorul unei afaceri de succes. Pe lânga randamentul ridicat pe care-l ofera angajatilor ce lucreaza într-un birou curat, aspectul curat al unui birou întretinut joaca un rol important atunci când întâmpinati un client sau un partener de afaceri.
 
Aspiram mocheta si pardoselile si curatam petele aparute accidental
 
Spalam si degresam pardoselile dure (gresie, marmura, granit, PVC)
 
Indepartam resturi, gume de mestecat si etichete lipite de pardoseli
 
Stergem praful de pe mobilierul de birou
 
Curatam aparatura de birou
 
Spalam si dezinfectam grupurile sanitare
 
Completam consumabilele din grupurile sanitare daca este cazul
 
Odorizam grupurile sanitare
 
Inlocuim sacii menajeri
 
Golim si curatam scrumierele
 
Spalam scarile de acces in cladire
 
Curatam spatiile unde se serveste masa
 
Curatam si spalam vesela si paharele
 
Intretinem plantele ornamentale

Galerie foto
  • ...