UltraClean Select - Servicii profesionale de curatenie Bucuresti

Curatenie generala - domiciliu

A face curatenie generala în casa înseamna a va aloca timp pretios, timp ce îl puteti petrece relaxându-va cu familia, practicând sportul preferat sau pur si simplu vizionând un film la cinema. Curatenia generala implica timp sI efort din partea dvs. Iar uneori nu suntetI disponibili sa facetI acest lucru. Noi venim în ajutorul dvs. În orice situatie v-atI afla sI va vom oferi cele mai bune servicii, la un pret accesibil.

Daca va aflati într-o astfel de situatie, noi suntem cu siguranta raspunsul pentru dumneavoastra. Serviciile de curatenie generala pe care vi le putem oferi, sunt la cel mai înalt nivel, cu oameni bine pregatitI sI atent supravegheatI, dotatI cu absolut tot ceea ce este nevoie (aspirator, masina de injectie-extractie, monodisc, generator de aburi, detergentI profesionali, scari, mopuri, lavete, etc.), care vor raspunde cu siguranta exigentelor dumnevoastra ori de câte ori avetI nevoie.

Deci fara sa ne vaitam prea mult, încercam sa facem fata acestei provocari care se numeste secolul xxi, în care ne confruntam cu o permanenta criza de timp.
Dar nu disperati!

Pentru ca viata ne-a învatat ca o problema nu vine niciodata fara sa aibe un raspuns.
 
Aspirat/scuturat pereti;
 
Sters praf mobilier(exterior) cu solutii antistatice;
 
Sters de praf echipamente electronice(telefon, televizor, calculator, etc);
 
Curatare exterior echipamente electrocasnice(frigider, aragaz, cuptor cu microunde);
 
Curatarea si dezinfectarea bucatariei;
 
Curatarea si dezinfectarea bailor;
 
Curatarea tamplariei (usi, tocuri);
 
Curatare intrerupatoare, prize, corpuri de iluminat, grilele de aerisire;
 
Curatare calorifere exterior/interior;
 
Spalare geamuri interior/exterior (accesibile);
 
Aspirare/spalare pardoseala
 
Pentru ca serviciile noastre sa fie la cel mai inalt nivel, toate actiunile enumerate mai sus vor fi efectuate de oameni pregatiti, atent supravegheati.

Galerie foto
  • ...