UltraClean Select - Servicii profesionale de curatenie Bucuresti

Curatenie scari de bloc

Curatenia este un aspect foarte important pentru oricare dintre noi. Iar atunci când locuim la bloc este foarte important ca dincolo de curatenia propriei locuinte sa beneficiem de curatenie si în spatiile comune precum scara blocului. Indiferent daca locuiesti într-un bloc care este gestionat de catre o asociatie de locatari sau daca locuiesti într-un imobil în care o astfel de asociatie de locatari nu exista si proprietarii administreaza la comun blocul, curatenia pe scara blocului nu poate lipsi din sarcina administrarii blocului.

Fie ca vorbim despre blocurile administrate de asociatiile de locatari, fie ca vorbim despre blocurile fara astfel de asociatii de locatari, o firma care ofera servicii curatenie scari de bloc Bucuresti poate fi oricând cea mai inspirata alegere. Exista multe beneficii pe care le ofera o firma care presteaza astfel de servicii profesionale pentru a asigura curatenia scarilor de bloc.

Curatenia de pe scara de bloc poate influenta cumpararea sau închirierea unui apartament în blocul respectiv.

În plus, deoarece urmarim cel mai ridicat standard în prestarea serviciilor de curatenie, monitorizarea echipei ce presteaza servicii de curatenie în scarile de bloc este efectuata de un supraveghetor ce se asigura întotdeauna ca rezidenta dumneavoastra straluceste la finalul curateniei.
CURATENIE SCARI DE BLOC – DE INTRETINERE
 
Maturat si spalat scarile, intrarea, aleea de acces si in jurul blocului
 
Sters balustrade, spalat geamuri intrare si europubele
 
Spalare lifturi si usi lift
 
Spalare lifturi si usi lift
 
CURATENIE SCARI DE BLOC – GENERALA
 
Spalarea tamplariei si a suprafetelor vitrate accesibile;
 
Spalare usa intrare;
 
Curatare intrerupatoare, grille de aerisire, avizier, etc.;
 
Curatare corpuri de iluminat;
 
Spalat calorifere;
 
Pentru un pret estimativ, nu ezitati sa ne contactati.

In afara celor enumerate anterior putem discuta si adaugarea unor noi servicii dorite, astfel incât sa va putem oferi pachetul de servicii necesar dorintelor dumneavoastra.

Galerie foto
  • ...