Birou traduceri Best - Servicii traduceri autorizate Bucuresti

Traduceri legalizate

Traducerea legalizata este traducerea autorizata ce beneficiaza de o încheiere de legalizare a semnaturii traducatorului în baza unui specimen de semnatura depus, atasata de catre biroul notarului public. Practic, prin traducere legalizata se certifica autenticitatea semnaturii traducatorului autorizat si detinerea acestuia a unei autorizatii emisa de Ministerul Justitiei.

La solicitarea clientului oferim traduceri legalizate
 Daca doriti o traducere legalizata trebuie sa ne specificati acest lucru si sa ne solicitati înca din prima etapa cea de audit. Trebuie retinut faptul ca se pot legaliza doar traducerile autorizate efectuate de catre un traducator autorizat. Pentru legalizarea traducerilor este nevoie de prezentarea documentelor în original.

Traduceri Best efectueaza traduceri legalizate pentru documente oficiale:

• Contracte, adeverinte sau documente constitutive ale societatilor
• Documente personale: certificat de nastere, certificat de deces, acte de casatorie, acte de divort, etc.
• Documente doveditoare cum ar fi facturi sau acte de transport
• Declaratii notariale, procuri etc.
• Documente juridice, tehnice, medicale, financiare
• Documente de studii: certificate, autorizatii, diplome
• Acte auto

Pretul în regim normal pentru legalizarea unei traduceri la notariat pentru primul exemplar este de 80 lei/1 act de tradus si legalizat. Fiecare exemplar suplimentar se va tarifa cu 50 lei/ fiecare exemplar. În aceasta taxa nu este inclus pretul traducerii. Daca se doreste legalizarea în regim de urgenta pretul pentru legalizarea unei traduceri la notariat este de 100 lei/act de tradus si legalizat.

Pretul pentru copii legalizate este 50 lei/pagina.

Portofoliu Limbi Straine – Traduceri Specializate
Indiferent de domeniul tau de activitate doar la noi vei gasi traduceri din/în engleza, franceza, italiana, spaniola, catalana, germana, maghiara, olandeza, portugheza, norvegiana, suedeza, slovaca, rusa, bulgara, greaca, turca, croata, slovena, sârba, ceha, polona, daneza, albaneza, chineza, japoneza, finlandeza, ebraica, lituaniana, araba, ucraineana, hindi, letona, estona, flamanda, persana, bosniaca, belarusa, coreana, vietnameza.

Galerie foto
  • ...