Birou traduceri Best - Servicii traduceri autorizate Bucuresti

Apostilare Documente

Oferim servicii de apostila / supralegalizare pentru documentele oficiale emise în România sau în strainatate. Serviciul de legalizare si de apostilare pe care le asiguram doar la solicitarea clientului includ costuri suplimentare. Apostila se aplica doar pe documentele originale, iar institutiile statului care pot efectua acest lucru sunt: Camera Notarilor Publici, Prefectura si Tribunalul.

Ce este Apostila ?
 Apostila este certificatul care atesta faptul ca actul supus acestei proceduri este un act oficial, autenticitatea semnaturii, calitatea în care a actionat semnatarul documentului sau, dupa caz, identitatea sigiliului sau a stampilei de pe document. Procedura apostilarii actelor oficiale este specifica doar statelor semnatare ale Conventiei de la Haga din 5 octombrie 1961, astfel încât, pentru actele oficiale care vor fi folosite în statele care nu au aderat la Conventia Apostila, se va aplica procedura Supralegalizarii.

Ce este Supralegalizarea?
Supralegalizarea este procedura prin care se atesta, pentru statele care nu au calitatea de parte a Conventiei de la Haga sau cu care România nu are tratate bilaterale pentru recunoasterea reciproca a actelor, faptul ca documentul si/sau actul notarial supus acestei proceduri este un act oficial, autenticitatea semnaturii, calitatea în care a actionat semnatarul actului si identitatea sigiliului sau a stampilei de pe acest act.

Oferim servicii de apostila / supralegalizare pentru orice tip de document oficial: acte de studii, cazier judiciar, stare civila, adeverinte, hotarâri judecatoresti, acte notariale etc.

Va oferim consiliere GRATUITA în vederea estimarii costurilor si a timpului necesar pentru toate procedurile de vizare, apostilare si traducere a actelor dvs. pentru utilizarea acestora în orice tara semnatara a Conventiei de la Haga.

Galerie foto
  • ...