Birou traduceri Best - Servicii traduceri autorizate Bucuresti

Traduceri Teste COVID 19

Birou de Traduceri Best Bucuresti executa în regim de urgenta în 2 ore traducerea autorizata a testelor si adeverintelor medicale Covid, astfel încât sa poti sa iesi din România. Tarile care au impus prezentarea unui test COVID-19 împreuna cu traducerea autorizata sunt: Belgia, Grecia, Austria, Cipru, Danemarca, Elvetia, Italia, Slovenia, Marea Britanie, Olanda, Ungaria, Cehia, Bosnia si Hertegovina, Estonia, Irlanda, Islanda, Lituania, Muntenegru, Norvegia, Republica Moldova, Slovacia. Daca calatoresti din România spre una din aceste tari poti intra doar daca ai un test negativ Covid-19 nu mai vechi de 72 de ore si traducerea autorizata a acestuia. Cei care nu au test negativ ramân în autoizolare timp de 14 zile la domiciliu sau la un hotel.

Traduceri Teste Covid-19 în regim de urgenta doar în 30 minute
 Da! Birou Traduceri Best executa în 2 ore LA URGENTA servicii de traducere teste COVID-19 în oricare din urmatoarele limbi: Engleza, Germana, Franceza, Italiana, Spaniola, Turca, Catalana, Greaca, Portugheza, Olandeza, Flamanda, Polona, Rusa, Ucraineana, Sârba, Maghiara, Croata, Daneza, Norvegiana, Suedeza, Lituaniana, Finlandeza, Slovaca, Slovena, Macedoneana, Bulgara, Ceha, Albaneza, Chineza, Japoneza, Coreeana, Araba, Ebraica, Hindi, Persana.

În functie de tara de destinatie, este solicitata traducerea testului COVID (testul molecular RT-PCR) în limba engleza sau în limba oficiala a statului respectiv, de catre un traducator autorizat de Ministerul Justitiei.

Îti livram prin email traducerile, cu semnatura si stampila traducatorului autorizat. Legalizarea notariala nu este necesara pentru acest tip de traduceri.

Galerie foto
  • ...