Tinmar - Furnizor privat de energie, servicii integrate, Bucuresti

Smart Home

Ce înseamna un sistem de Smart home?

Un sistem de Smart Home este în, esenta, o solutie inteligenta pentru locuinta ta, care îti transforma spatiul de locuit într-un spatiu confortabil, adaptat nevoilor tale, dar si într-un spatiu sustenabil, cu accent pe economie. Propria locuinta devine cel mai bun prieten, raspunzând direct si rapid nevoilor tale.

Sistemul de Smart Home se bazeaza pe un concept unitar de electrocasnice care pot fi controlate de la distanta de catre proprietar, printr-o aplicatie instalata pe smartphone.

Propria casa te asculta si se comporta fix asa cum ai nevoie. Imagineaza-ti ca esti pe drum spre casa si ti-ai dori ca aerul conditionat sa fie deja pornit. Poti comanda de la distanta ca aerul sa porneasca, de exemplu, cu 15 minute înainte sa ajungi acasa. Smart, nu?

Beneficii Smart Home Tinmar Energy

Cu ajutorul unui sistem Smart Home Tinmar Energy economisesti bani. Ai controlul absolut al consumului de energie, astfel ca stii exact cât ai nevoie si cât vrei sa consumi. De asemenea, îti poti ajusta obiceiurile, astfel încât sa ajungi la un consum asa cum ti-l doresti.

Sistemtul de Smart Home Tinmar Energy îti ofera confortul pe care ti-l doresti. Poti controla prin wi-fi diferite electrocasnice din casa ta si incorporeaza mai multe aparate, precum: sistem de securitate, termostat, controller pentru automatizari, camera IP, sirena de alarma sau interfon, reunindu-le într-un singur device cu design placut. Solutii inteligente pentru iluminat, controlul caldurii, securitate si siguranta si sporirea confortului.

Tinmar Energy îti asigura calitatea si garantia unor produse atent concepute, bazate pe cele mai noi tehnologii. De asemenea, te poti bucura de asistenta noastra la fiecare pas, astfel încât sa ne asiguram ca totul este asa cum îti doresti. Transparenta si bunastarea consumatorilor nostri sunt cele mai importante pentru noi.

Costurile de implementare pentru un sistem de Smart Home Tinmar Energy sunt competitive si te poti ocupa chiar tu de instalarea sa.În plus fata de tehnologia wireless, Sistemul de Smart Home Tinmar Energy functioneaza si pe baza unui cablu cu mufa pentru echipamentele cu fir, astfelca nu e nevoie de schimbarea tuturor electrocasnicelor din casa pentru a putea instala sistemul nostru.

Ce contine sistem

Instaleaza rapid si usor sistemul Smart Home Tinmar Energy

Smart Home Tinmar Energy este conceput pentru a putea fi montat atât pe perete, cât si pe masa. Recomandarea noastra este ca acesta sa fie montat pe perete pentru ca acesta nu este rezistent 100% la o presiune puternica.Kit-ul contine toate instructiunile necesare pentru a fi montat în conformitate cu toate normele electrice nationale si internationale, însa recomandam sa ceri sfatul unui electrician calificat. Tinmar Energy îti pune la dispozitie, prin achizitia unuia dintre pachetele noastre de energie electrica, consultanta de specialitate prin intermediul Contact Center Tinmar, la numarul de telefon 0319797.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0213180772; 0800410065 (TelVerde); Fax: 0213180771
Calea Floreasca, Nr. 246C, et.17, (cladirea Sky Tower) Sector 1, Bucuresti
Distribuie