Tinmar - Furnizor privat de energie, servicii integrate, Bucuresti

Despre firma Tinmar

Suntem cea mai mare companie de energie cu capital privat din România

 

Lider în domeniul furnizarii de energie electrica, Tinmar a devenit cel mai mare furnizor privat de energie din România.

Lider în servicii integrate de energie, Tinmar este un antreprenoriat românesc solid si de anvergura, dedicat livrarii serviciilor integrate de utilitati – electricitate, petrol si gaze naturale – clientilor industriali si casnici. Ambitia noastra este de a deveni cea mai buna companie de servicii moderne de utilitati din regiune.

Dupa fuziune Tinmar Energy îsi continua activitatea structurata pe trei divizii asociate liniilor de business pentru mentinerea si sporirea capacitatii de deservire a clientilor.

Strategia financiara

Cifrele arata cresterea continua a Tinmar, pe parcursul ultimilor sase ani, ceea ce este o dovada ca strategiile alese în cadrul companiei au fost cele corecte.Pastrarea unui portofoliu stabil, flexibilitatea fata de client, mentinerea pe pozitia de lider si extinderea catre noi piete reprezinta în continuare prioritatile Tinmar.

 Flexibilitate

Flexibilitatea serviciilor permite companiei sa fie o interfata eficienta între marii producatori de energie si gaze si consumatorii de toate tipurile.

 Produse de calitate

Cu un mix energetic de invidiat, bazat pe o gama variata de resurse, Tinmar va poate furniza produsele si serviciile de care aveti nevoie, indiferent de necesitatile specifice activitatii pe care o desfasurati. Cu peste 1.500 de clienti activi în anul 2015, Tinmar si-a consolidat pozitia pe piata si dovedeste ca este un partener de încredere.

 Portofoliu vast

Începând cu comercializarea produselor petroliere, Tinmar si-a dezvoltat în urmatorii ani portofoliul, devenind pe rând si furnizor de energie electrica, de gaze naturale si producator de energie regenerabila produsa de panouri solare.

Metodele noastre au dat rezultate

Tinmar a devenit lider de piata ca urmare a politicii sale orientata catre client, cu servicii complete si pachete flexibile, precum si datorita preocuparii permanente pentru dezvoltare si pentru calitatea energiei electrice furnizate. Flexibilitatea, grija fata utilizatori si dezvoltarea continua a serviciilor au adus Tinmar într-o pozitie de top în preferintele clientilor. Tinmar a câstigat clienti si parteneri noi în permanenta, dar mai ales si-a pastrat loialitatea utilizatorilor, printr-o politica comerciala eficienta.

Date financiare

Competitivitatea si responsabilitatea sociala ramân prioritatile companiei. Principalele valori ale Tinmar sunt profesionalismul, flexibilitatea, transparenta, orientarea catre client si dezvoltarea permanenta.

Directiile strategice privesc noi investitii cu perfomanta durabila, asigurând o crestere constanta si stabila a portofoliului companiei. Mentinerea pe pozitia de lider si extinderea catre noi piete reprezinta în continuare prioritatile Tinmar.

 

 

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0213180772; 0800410065 (TelVerde); Fax: 0213180771
Calea Floreasca, Nr. 246C, et.17, (cladirea Sky Tower) Sector 1, Bucuresti
Distribuie