Tinmar - Furnizor privat de energie, servicii integrate, Bucuresti

Energie pentru Afacerea ta

Alimentam succesul românesc.

  • Credem în lucruri concrete si clare.
  • Suntem parteneri de încredere, construim relatii transparente.
  • Oferim servicii profesionale, prompte si agreabile

Despre Tinmar

Mercedes, Lidl, Nepi Invest, Metro, Doosan IMGB, Petrosantander, Arctic, Lukoil, Vodafone, Tuborg, Carrefour ne-au ales pe noi.Suntem ancorati în realitatea româneasca si credem, dincolo de cuvinte, în lucruri concrete si clare, în rezultate creatoare de impact pozitiv si de avantaje care aduc valoare vietii si afacerilor clientilor nostri, dar si business-ului Tinmar.

Suntem parteneri de încredere si construim relatii transparente, de lunga durata, si de deplina egalitate cu clientii nostri, iar calitatea relationarii este punctul central al preocuparilor noastre.

Ne sustinem clientii si suntem la dispozitia acestora, oferindu-le servicii usor accesibile, prompte si agreabile, fiind pregatii profesional si uman pentru a întelege si identifica solutii practice.

Ne asumam interesele acestora si îi reprezentam cu respect, corectitudine si competenta, respectându-ne întotdeauna promisiunile facute, astfel încât succesul sa fie garantat pentru ambele parti.

Forta noastra sta în profesionalismul, integritatea si deschiderea cu care oferim acces nemijlocit la energie si sprijin zi de zi clientilor nostri.

     Accept politica de prelucrare a datelor cu caracter personalTrimite

Suntem ancorati în realitate si credem în rezultate concrete, clare, care au impact si aduc valoare vietii si afacerilor clientilor nostri.

Construim relatii transparente, de lunga durata. Ne asumam interesele clientilor si îi reprezentam cu respect, corectitudine si competenta.

Credem ca a fi profesionist în operarea serviciilor moderne de utilitati publice înseamna a fi responsabil, bine informat si bine antrenat, a fi atent, meticulos, exact si organizat. Ne asumam acest comportament în toate relationarile pe care le stabilim.

Suntem creatori de solutii si rezolvatori de probleme pentru clientii nostri.

Suntem capabili sa întelegem asteptarile clientilor nostri si contextele diferite în care o relationare se desfasoara.

 Peste 200 consumatori eligibili, companii din diferite ramuri ale economiei au ales deja Tinmar...Afla mai multe detalii  Pe o piata concurentiala puternica a produselor petroliere, în care totul se bazeaza pe...Afla mai multe detalii  Lider în domeniul furnizarii de energie electrica, având o cota de 12,57 % din...Afla mai multe detalii 

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0213180772; 0800410065 (TelVerde); Fax: 0213180771
Calea Floreasca, Nr. 246C, et.17, (cladirea Sky Tower) Sector 1, Bucuresti
Distribuie