Structural Eurotraining - Cursuri autorizate, finalizate prin Certificate de absolvire si calificare, Bucuresti

Curs Educator Specializat

Cursul nostru va ofera posibilitatea sa deveniti Educator specializat. Conform Clasificarilor ocupatiilor din Romania si Codului COR 531203 / N.C. 5131.3.1 , puteti lucra în învatamântul prescolar, primar si gimnazial, Educatorul specializat ajutând personalul didactic si oferind îngrijire si supraveghere în gradinite si scoli, în centre pentru copii, after school, asociatii pentru copii. Va invitam la un curs structurat în doua parti: 30% din timp veti asimila cunostinte teoretice, iar 70% din timp veti beneficia de exercitii practice, jocuri de rol.

Obtinerea certificarii ofera posibilitatea nu doar de a va dezvolta competente si abilitati în lucrul cu copiii, dar si de a dovedi cunostintele dvs în fata unui angajator, Certificatul de calificare CAFFPA, prin Ministerul Muncii si Justitiei sociale si Ministerul Educatiei, fiind o diploma recunoscuta la nivel national, dar si în orice tara din UE. Certificatul de calificare este însotit de Suplimentul Descriptiv, în care sunt specificate competentele dobândite la curs.

Din Fisa postului: „Educatorul Specializat se ocupa în principal cu sustinerea dezvoltarii limbajului copilului, crearea contextului cotidian de stabilitate emotionala a copilului, acordarea îngrijirilor necesare copilului, realizarea educatiei specializate a copilului, sustinerea integrarii copilului în viata sociala, asigurarea mentinerii relatiilor cu familia copilului, mentinerea integritatii si sigurantei beneficiarilor. Rolul pe care îl îndeplineste educatorul specializat la nivelul echipei poate fi de responsabil de caz si persoana de referinta pentru unul sau mai multi copii în acelasi timp” – Rubinian

Galerie foto
  • ...