Structural Eurotraining - Cursuri autorizate, finalizate prin Certificate de absolvire si calificare, Bucuresti

Curs Manager Proiect

Cursul nostru va ofera real si corect informatii si competente necesare scrierii, accesarii si managerierii de proiecte. Veti putea sa va dezvoltati afacerea, sau veti învata pasii necesari scrierii unui proiect, sau veti dobândi competentele necesare obtinerii un job. Va invitam la un curs structurat în doua parti: 40% din timp veti asimila cunostintele teoretice despre initierea unei idei de proiect, pasii necesari realizarii proiectului, resursele necesare solicitantului, iar 60% din timp veti lucra la propriul proiect, în functie de nevoia proprie. Daca sunteti interesati de accesare sau informatii despre fonduri europene, va recomandam sa participati în prima faza la acest curs, MP si dupa acesta, la Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Eu.

Absolventii cursului, în urma examenului, primesc Certificatul de absolvire CAFFPA de Manager Proiect (cod COR 242101), acesta oferindu-va dreptul de a practica meseria de Manager Proiect, prin Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si Ministerul Educatiei.

Certificatul (Diploma) de absolvire este însotit de un Supliment Descriptiv, ambele fiind recunoscute în toata U.E. Ambele documente sunt utile pentru cei care doresc sa se angajeze ca Manager proiect în proiecte cu finantare europena sau alte finantari, ca tranieri de specialitate în domeniu, ca experti în echipele care scriu sau implementeaza proiecte sau pentru cei care participa la achizitii publice si unde este obligatoriu Certificat Manager Proiect.

Galerie foto
  • ...