Structural Eurotraining - Cursuri autorizate, finalizate prin Certificate de absolvire si calificare, Bucuresti

Curs Competente Antreprenoriale

Cursul nostru va ofera real si corect informatii si competente necesare dezvoltarii ca antreprenor, dezvoltarea unui plan de afaceri, deschiderea unui PFA sau SRL. Veti putea conduce propria afacere sau propriul proiect, va veti conduce echipele si activitatile, indiferent de domeniu, pentru a va atinge obiectivele propuse. Veti asimila cunostintele teoretice despre  planificarea, organizarea si coordonarea activitatilor subordonate, evaluarea modului de aplicare a deciziilor si a gradului de îndeplinire a obiectivelor asumate, în 40% din timpul alocat si veti participa la multe aplicatii practice si role-play-uri, în 60% din timpul alocat. Traineri cu expertiza dovedita si îndelungata în management va vor oferi din experienta lor.

Absolventii cursului, în urma examenului, primesc Certificatul de absolvire (diploma) „Competente antreprenoriale”, CAFFPA, Ministerul Muncii si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei.

Certificatul de absolvire este însotit de un Supliment Descriptiv, ambele fiind recunoscute în România si orice tara U.E.

Va oferim:

  • Suport de curs, plus materiale suplimentare, necesare aprofundarii cursului
  • Posibilitatea de a participa, indiferent de zona în care locuiti, fiind un curs on-line (pe perioada pandemiei)
  • Workshopuri de specialitate si complementare, la cerere
Galerie foto
  • ...