Structural Eurotraining - Cursuri autorizate, finalizate prin Certificate de absolvire si calificare, Bucuresti

Curs Expert in egalitatea de sanse

Sanse/oportunitati egale – tratament corect, nu tratament egal!

Conform Legii 202/2002, republicata, Institutiile si autoritatile publice centrale si locale, civile si militare, cu un numar de peste 50 de angajati, precum si companiile private cu un numar de peste 50 de angajati au posibilitatea sa identifice un angajat caruia sa îi repartizeze, prin fisa postului, atributii în domeniul egalitatii de sanse si de tratament între femei si barbati. În limita bugetului existent pentru cheltuieli salariale, angajatorul poate opta pentru angajarea unui expert/tehnician în egalitate de sanse.

Absolventii cursului, în urma examenului, primesc Certificatul CAFFPA de Expert în egalitatea de sanse(cod COR 242230), acesta oferindu-le dreptul de a lucra ca Expert în egalitatea de sanse, prin Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si Ministerul Educatiei.

Certificatul/ Diploma de absolvire este însotit de un Supliment Descriptiv, ambele fiind recunoscute în toata U.E. Ambele documente sunt utile pentru cei care doresc sa se angajeze ca Expert în egalitatea de sanse, în orice institutie de stat sau privata.

Galerie foto
  • ...