Stratula & Asociatii - Societate Civila de Avocati Bucuresti

Drept societar si comercial

Drept societar

În ceea ce priveste asistenta generala acordata de societatea noastra în materia dreptului societar, aceasta atinge o ampla diversitate, variind de la înmatricularea societatilor, la asistenta referitoare la responsabilitatea si raspunderea de drept societar, structuri de actionariat, vehicule speciale, constructii financiare inter-grup, sau protejarea asociatilor/actionarilor minoritari.

Contracte Comerciale

Avocatii nostri au o vasta experienta în redactarea, negocierea si, cel mai important, în protejarea unei game largi de instrumente comerciale, printre care se numara: contracte de vânzare cumparare, cesiuni de creanta, cesiuni de actiuni sau de parti sociale, vânzari internationale, închirieri, contracte de distributie, asocieri în participatiune, contracte de licenta, împrumuturi, francize, orice instrumente de garantare, precum si o larga varietate de contracte de servicii.

Fara îndoiala, practica îndelungata si abordarea de tip business joaca un rol important în recomandarea activitatii noastre în domeniul contractelor comerciale. Dar când vine vorba de obtinerea unui avantaj cheie într-o tranzactie, experienta noastra extinsa în materie de litigii comerciale este cea care ne permite atât sa avem imaginea de ansamblu, cât si sa observam detaliile si capcanele specifice fiecarui proiect. Si acest lucru poate face toata diferenta.

Galerie foto
  • ...