Stratula & Asociatii - Societate Civila de Avocati Bucuresti

197 vizualizari
Descriere

Stratula & Asociatii este o societate de avocatura din România ce s-a dezvoltat în foarte scurt timp de la înfiintare, cu o dedicare ferma catre valorile etice si o practica semnificativa în domeniul dreptului afacerilor, care se concentreaza pe un spectru larg de aspecte juridice din acest domeniu.

Avocatii nostri au dezvoltat în timp o abordare juridica sofisticata, din perspectiva business-ului servit, punând accent pe nevoile economice ale clientilor. Toate acestea au devenit posibile ca urmare a dobândirii unei profunde întelegeri a afacerilor clientilor nostri si a particularitatilor industriilor lor în general, care ne permit sa le oferim sfaturi juridice strategice, într-un mod eficient, de încredere si discret.

Datorita experientei dobândite în legatura cu mediul de afaceri international, firma noastra poate oferi asistenta juridica în doua limbi straine: engleza si franceza.

Abilitatile profesionale ale partenerilor nostri sunt împartasite si sustinute de o echipa formata din avocati colaboratori ce au dobândit cunostinte teoretice si practice profunde, sofisticate, în concordanta cu determinarea firmei noastre de a oferi serviciile integrate de prima clasa la care ne-am angajat când am infiintat S&A. Structura firmei si implicarea directa a partenerilor sunt puncte cheie în asigurarea responsabilitatii si a coordonarii perfecte a fiecarui proiect încredintat.

Galerie foto
  • ..
  • ..
  • ..
Harta