Springfield Education - Gradinita si After School Bucuresti

Springfield Education After School

After School Clasa 0 – limba engleza intensiv

Aceasta grupa se li adreseaza atât celor care termina cursurile gradinitei Springfield Nursery School, cât si copiilor din afara institutiei care au cunostinte avansate de limba engleza.
Acestia vor beneficia de un program gândit special pentru ei, croit dupa English National Curriculum, respectând ariile de învatare specifice: Comunicare si Limbaj, Dezvoltare psiho-motrica, Alfabetizarea, Gândirea logico-matematica, perspicacitate si numeratie, Cunoasterea mediului înconjurator, Expresivitate artistica si desen.
Activitatile vizeaza atât atingerea obiectivelor educationale pentru toate ariile de învatare, cât si asimilarea limbii engleze, transdisciplinar, printr-o varietate de metode si resurse.
Acest program marca Springfield a demonstrat, de-a lungul anilor, ca aduce beneficii numeroase în planul dezvoltarii intelectuale si emotionale a copiilor.
Încadrarea elevilor din afara SNS în aceasta grupa se va face în urma unui test de verificare a cunostintelor de limba engleza.

After School Clasele 1 – 4
 

Springfield Education deruleaza un program After School educativ-recreativ pentru elevii care frecventeaza clasele 1 – 4, coordonat de învatatoare cu experienta, cu catedra la scolile de stat si care au gradul didactic I sau II.
Springfield Education ofera urmatoarele servicii:
? preluarea copiilor de la scoala
? masa de prânz si gustarea de la ora 16:00
? efectuarea temelor sub coordonarea cadrelor didactice
? activitati recreative
? modulul Cambridge – curs de limba engleza, 2 sedinte/saptamâna. Acesta se desfasoara la centrul de limbi straine si face obiectul unui contract separat.

Galerie foto
  • ...