Smartree - outsourcing de salarizare si administrare de personal Bucuresti

Recrutare

Procesul de recrutare si selectie a personalului implica numeroase costuri de timp si resurse. In ultimii 10 ani, Smartree si-a dezvoltat o echipa interna de recrutare cu experienta extinsa in consultanta HR si selectia de candidati din zona de specialisti pentru pozitii de middle level management. Avand o echipa stabila si cunostinte despre piata fortei de munca din Romania, rata noastra de inchidere a proiectelor este una mare, de peste 80%.

Procesul de recrutare nu mai dureaza la nesfarsit pentru ca iti oferim suport profesional si solutii concrete. Cautam specialistii de care ai nevoie, ii intervievam si ti-i prezentam doar pe cei mai potriviti domeniului in care activeaza compania ta, cerintelor jobului vacant si culturii organizationale. Astfel ne asiguram ca relatia dintre compania ta si noul angajat va fi productiva si de lunga durata.

Serviciile de recrutare pe care le oferim implica o colaborare bidirectionala, care presupune parcurgerea unor etape, pe care le-am detaliat mai jos: ?

  • Discutie initiala pentru identificarea cat mai exacta a profilului cautat;
  • Recomandari din partea noastra privind metodele cele mai potrivite de abordare a candidatilor, precum si a unui pachet salarial care se preteaza atat experientei acestora cat si nivelului existent in piata;
  • Demararea procesului efectiv de recrutare si selectie de candidati pentru un prim interviu; 
  • Realizarea unei liste scurte cu candidati.
Galerie foto
  • ...