Smartree - outsourcing de salarizare si administrare de personal Bucuresti

Inchiriere software HR

Inchirierea aplicatiilor software tip enterprise a devenit un model de business din ce in ce mai utilizat in ultima perioada. Tendintele la nivel global indica o preferinta a companiilor pentru utilizarea aplicatiilor de care au nevoie, fie ca vorbim despre sisteme ERP, CRM sau HCM sub forma unui serviciu de inchiriere, utilizand infrastructura furnizorului, ca o alternativa la forma clasica de licentiere.

Pentru companiile care vor sa isi gestioneze intern procesele de resurse umane, Smartree ofera posibilitatea de inchiriere a propriei aplicatii software, MyStaff. Am identificat mai jos cateva avantaje de care puteti beneficia daca apelati la metoda de inchiriere a aplicatiilor Smartree in defavoarea modelului on-premise. 

Avantaje inchiriere aplicatie HCM vs. licentiere

  •   Eliminarea investiilor in infrastructura IT (achizitie servere noi, achizitie licente noi de SQL server, asigurarea serviciilor de backup, asigurarea resurselor umane din departamentul IT, asigurarea unui Business Continuity Plan care ar trebui sa existe in caz de intrerupere a activitatii din motive independente, asigurarea unui Disaster Recovery plan in caz de dezastru), costuri care vor intra in responsabilitatea noastra;
  •   Eliminarea costurilor de mentenanta asociate licentelor;
  •   Reducerea costurilor initiale ale investitiei (nu se platesc licentele, ci doar implementarea si configurarea sistemului si abonamentul lunar per utilizator)
  •   Grad inalt de securitate prin utilizarea Data Center-ului nostru securizat si a infrastructurii existente; 
  •   Back-up al datelor asigurat de catre noi si mentenanta serverelor; 
  •   Confidentialitatea tuturor datelor, inclusiv a datelor cu caracter personal;
Galerie foto
  • ...