Smartree - outsourcing de salarizare si administrare de personal Bucuresti

Externalizare salarizare

Procesul de salarizare este o necesitate pentru afacerea ta. Simultan insa, este si o activitate consumatoare de timp si de resurse, mai ales in contextul frecventelor schimbari legislative. Astfel, companii multinationale, din cele mai diverse domenii de activitate, cu mii de angajati lunar, se bazeaza in activitatea zilnica pe serviciile Smartree.  

Smartree are peste 20 de ani de experienta ca furnizor de servicii salarizare pentru companii medii si mari si isi dovedeste expertiza in fiecare zi, prin rezultate obtinute de cei 90 de specialisti in salarizare, administrare personal si solutii software pentru HR.

Serviciile de externalizare salarizare oferite de noi si prestatate prin intermediul aplicatiei noastre software, MyStaff au ca avantaje rapiditatea calculului, eliminarea erorilor si salarii corecte si platite la timp.

Si totusi, procesul de salarizare nu se rezuma doar la aceste activitati. Gestionam cu maximum de profesionalism cele doua dimensiuni din salarizare: relatia companie-angajati si relatia companie-autoritati. Tu primesti doar rapoartele si astfel ai timp sa acorzi atentia cuvenita planificarii, strategiei de resurse umane, motivarii si dezvoltarii oamenilor.

Activitatile pe care le desfasuram in vederea realizarii calculului salarial sunt:

  • Introducerea datelor necesare pentru procesarea calculului salarial: pontaje, concedii medicale, concedii de odihna, modificari de personal, modificari ale salariilor, prime, imputatii, sanctiuni, retineri, garantii;
  • Verificarea datelor inainte de prelucrarea acestora;
  • Importul / transferul pontajelor lunare ale angajatilor;
  • Efectuarea calculului salarial si a taxelor aferente, in conformitate cu legislatia romana in vigoare si specificul companiei;
Galerie foto
  • ...