Smartree - outsourcing de salarizare si administrare de personal Bucuresti

Leasing de personal

Conceptul de leasing de personal a aparut pentru a asigura necesarul de personal din perioadele cu mare incarcare, concediile de odihna sau cele de maternitate si pentru a asigura continuitatea activitatilor zilnice cu angajati pe perioada determinata.

De asemenea, serviciile de leasing de personal sunt utilizate si ca ratiune de optimizare a costurilor operationale si pentru incadrarea in fondul de salarii disponibil. Aceasta varianta ofera flexibilitate in relatiile contractuale cu angajatii, de care vei dispune doar pe perioade limitate de timp, avand posibilitatea de a le oferi un job permanent in functie de necesitatile interne.

Exista doua tipuri de situatii in care poti apela la serviciile de leasing de personal Smartree:

1. Dispui de respectivii angajati – in cazul acesta noi ii vom prelua pe statul nostru de plata si vom gestiona intreg procesul de administrare de personal: redactarea si semnarea contractelor de munca, inregistrarea in Revisal, inregistrarea modificarilor din contract, calculul salarial, raportare si plata asigurarilor, salariilor si taxelor, furnizand toate documentele solicitate de angajatii temporari, precum si raportarile periodice.

2. Nu dispui de respectivii angajati – in cazul acesta ne putem ocupa noi de procesul de recrutare si selectia candidatilor pentru perioada dorita. In urma finalizarii procesului, vom prelua respectivii angajati pe statutul nostru de plata si vom derula toate formalitatile descrise mai sus.

Angajatul va figura pe statul nostru de plata, iar obligatiile legale fata de acesta sunt responsabilitatea noastra. Activitatea companiei continua nestingherita, rentabil si fara risc. Daca la sfarsitul contractului iti dai seama ca iti place cum performeaza si cum s-a integrat angajatul temporar, ii poti oferi un job permanent.

 

Galerie foto
  • ...