Davian Expert, Taiere beton armat cu tehnica diamantata - Bucuresti

Taiere grinzi din beton

Executam taiere grinzi din beton folosind tehnica de taiere cu fir diamantat deoarece este garantat cea mai eficienta metoda de taiere testabila pentru acest tip de lucrare. Mai exact, aceasta metoda de taiere cu fir se recomanda atunci cand este necesara sectionarea unor grosimi masive de beton cum este grinda. Ea inlocuieste eficient tehnica de taiere cu disc diamantat si poate sectiona orice tip de structura betonata/zidarie, acolo unde masinile de taiat traditionale nu pot actiona sau nu au acces.

Operatiunea de taiere grinzi beton cu fir diamantat este controlata si supravegheata incontinuu de operatorii nostri specializati in taiere beton. Exigentele sporite in instruirea angajatilor nostri au determinat ca in prezent, firma noastra sa reuneasca profesionisti in taieri beton.

In procesul de taiere cu fir diamantat, gradul de armare a structurilor din beton armat nu reprezinta un impediment  pentru ca aceasta tehnica avansata permite sectionarea oricarui tip de structura. Spre deosebire de metodele vechi, prin folosirea tehnologiei bazata pe taierea umeda cu fir diamantattaierea grinzilor se executa rapid. Se asigura un finisaj neted, iar utilizarea apei nu permite sa se creeze praf sau reziduri in urma interventiei.

Galerie foto
  • ...