Davian Expert, Taiere beton armat cu tehnica diamantata - Bucuresti

Taiere pardoseli beton

Suntem lideri in taiere pardoseli industriale, a sapelor mecanizate, a pavajelor din beton amprentat si a sectionarii oricaror tipuri de suprafete betonate.

Avem experienta in domeniul taierilor de beton atat pe piata internationala, cat si pe cea din Romania. Detinem tehnica diamantata moderna si dispunem de o logistica performanta pentru a oferi servicii la standarde inalte de executie.

Utilizam discuri diamantate cu racire pe apa, fara praf, fara vibratii, deci fara zgomot. Lipsa vibratiilor face taierea structurii de beton sa se realizeze cu precizie si cu un nivel de zgomot foarte redus. In imaginile de mai jos am adaugat cateva lucrari de taiere pardoseala din beton executate cu succes de echipele noastre:

Echipele noastre de executie sunt constituite din angajati profesionisti cu pregatire specializata pentru serviciile pe care le oferim. Principalul nostru scop este acela de a le oferi clientilor nostri cele mai eficiente servicii si siguranta. Tehnologia avansata si echipamentele pe care le utilizam ne permit realizarea operatiunii de taiere a betonului in profunzime.  Taiem beton pe distante intinse, cu o viteza foarte mare.

Taiere cu disc diamantatTaiere pardoseala cu discTaiere pardoseli beton

Cea mai utlizata taiere cu disc diamantat este taierea plana. Cu masinile noastre speciale taiem asfalt, placi de beton, pardoseli sau rosturi de dilatatie. Masinile de taiat beton cu disc diamantat sunt usor de asamblat si pot taia pana la 930 mm adancime.

Alegeti specialistii Davian Expert pentru serviciile de taiere beton armat cu tehnologie diamantata moderna!

Daca doriti ca lucrarea dumneavoastra sa fie realizata la un standard de executie cat mai ridicat, trimiteti comanda dumneavoastra pe adresa davianexpert@yahoo.com  sau contactati-ne la numarul 0761.323.792 pentru a va formula o oferta de pret personalizata si foarte avantajoasa. Garantam seriozitate, o executie rapida, servicii prompte si oferta de pret mult mai mica decat cele disponibile in acest moment.

Contact

http://taierecudisc.ro

Galerie foto
  • ...