Davian Expert, Taiere beton armat cu tehnica diamantata - Bucuresti

Despre Davian Expert

Davian Expert este prima societate cu capital privat romanesc care are experienta recunoscuta atat la nivel national, cat si international. Suntem experti in taiere beton armat folosind tehnica diamantata.

Detinem cele mai avansate utilaje de taiere, decupare si perforare in orice structura din beton armat. Executam lucrarea folosind cea mai noua tehnica diamantata de pe piata si dispunem de o logistica performanta pentru a oferi servicii la standarde inalte de executie.

Puteti vizualiza utilajele cu care suntem dotati precum si logistica aferenta accesand sectiunile de mai jos:

Operatiunile de taiere beton cu fir si disc diamantat sunt controlate si supravegheate de operatorii nostri specializati. Exigentele sporite in instruirea angajatilor nostri au determinat ca in prezent, firma noastra sa reuneasca profesionisti in taiere beton armat.

In cadrul lucrarilor pe care le realizam asiguram autonomie electrica si alimentare apa prin echipamente proprii cu pompe hidrofor, generatoare trifazice si monofazice. De asemenea, detinem propriul atelier pentru reviziile si reconditionarea permanenta a utilajelor din dotare. Operatiunea de reconditionare si repastilare a carotelor este executata de specialisti instruiti in efectuarea acestor proceduri.

Principalul nostru scop este acela de a le oferi clientilor nostri cele mai eficiente servicii si siguranta. De aceea, tehnologia avansata si echipamentele sigure, performante pe care le utilizam ne permit realizarea operatiunii de taiere a betonului in profunzime si pe distante intinse, cu o viteza foarte mare.

COLABORATORI

Colaboram cu TYROLIT si HILTI – unii dintre cei mai importanti furnizori mondiali pentru achizitionarea celor mai performante utilaje. Pe langa furnizorii principali Hilti si Tyrolit, colaboram si cu o serie de alti furnizori in vederea innoirii permanente a liniei tehnologice pe care o detinem: STIHL, BOSCH, MAKITA, HUSQVARNA.

Peste 3000 de clienti ne-au acordat increderea lor pentru lucrari de taieri beton! Puteti vizualiza in sectiunea PORTOFOLIU o parte dintre cei care au solicitat serviciile noastre si care au ales sa devina clienti fideli, apeland de fiecare data la specialistii nostri!

Contact

Galerie foto
  • ...