Davian Expert, Taiere beton armat cu tehnica diamantata - Bucuresti

Taiere stalpi din beton

DAVIAN EXPERT este lider pe piata taierilor in beton folosind tehnica cu fir diamantata – cea mai noua si cea mai eficienta metoda de taiere existenta pe piata in momentul actual. Cu o experienta de peste 20 de ani in taiere beton si peste 1000 de clienti multumiti, dispunem de cele mai avansate echipamente de taiere si o logistica necesara pentru a oferi servicii de taiere cu fir la standarde inalte de executie.

Executam taiere stalpi din beton folosind tehnica diamantata. Este garantat cea mai eficienta metoda de taiere testabila pentru acest tip de lucrare. Mai exact, aceasta metoda de taiere cu fir se recomanda atunci cand este necesar sectionarea unor grosimi masive de beton sau cu forme atipice – cum este stalpul. Ea inlocuieste eficient tehnica de taiere cu disc diamantat. Poate sectiona orice tip de structura betonata/zidarie, acolo unde masinile de taiat traditionale nu pot actiona sau nu au acces.

Operatiunea de taiere stalpi cu fir diamantat este controlata si supravegheata incontinuu de operatorii nostri. Exigentele sporite in instruirea angajatilor nostri au determinat ca in prezent, firma noastra sa reuneasca profesionisti in taieri beton. Suntem adepti ai calitatii lucrarii si ai promptitudinii in respectarea termenelor de finalizare a lucrarilor. Am reusit sa intampinam cu succes situatiile neprevazute care s-au ivit de-a lungul lucrarilor executate.

Sectionare stalp cu fir diamantatTaiere stalpi cu fir diamantatTaiere stalpiTaiere stalpi din beton

Daca doriti ca lucrarea dumneavoastra sa fie realizata la un standard de executie cat mai ridicat, trimiteti-ne comanda dumneavoastra la oricare dintre adresele de mail: davianexpert@yahoo.com office@taieribeton.ro  sau ne-o puteti comunica telefonic la numarul: 0761.323.792. Unul dintre operatorii nostri va va prelua instant comanda si veti beneficia de oferta noastra de pret personaliata. Garantam seriozitate, o executie rapida, servicii prompte si oferta de pret mult mai mica decat cele disponibile in acest moment.

Alegeti Specialistii Davian Expert pentru serviciile de taiere beton armat cu tehnologie diamantata de ultima ora!

 

Galerie foto
  • ...