RPG Security - Agentie Paza si Protectie Bucuresti

RPG Rescue Division

RPG Rescue Division este o extensie naturala a companiei RPG Security, nascuta din dorinta de a aduce securitate si siguranta în toate domeniile în care clientii nostri au nevoie.

Pastrând aceleasi valori si principii ce au situat RPG întotdeauna în topul jucatorilor pe piata de securitate, Divizia de Fire & Rescue îsi propune implementarea acelorasi standard profesionale în zona serviciilor private de prevenire si stingere a incendiilor, precum si a serviciilor de îndrumare si control al activitatii în domeniul apararii împotriva incendiilor.

Focusul constant pe PREVENTIE & AWARENESS, ajuta beneficarii nostri sa îsi concetreze eforturile pe core business-ul companiilor, lasând în sarcina noastra tot ceea ce inseamna  fire, safety, security si protectie. 

RPG RESCUE DIVISON detine avizul de functionare, reavizat conform legii si asigura posturile conform legislatiei in domeniu doar cu personal calificat profesional, în specialitatea de servant pompier.

Cele mai semnificative investitii ale companiei RPG Rescue Division au intervenit in partea de dotari, astfel autospecialele noastre sunt de capacitate mare (2000-5000 litri) si dotate conform normelor interne dar si bunelor practici internationale.

Construim dotarile autospecialelor si ale echipamentelor pompierilor RPG Rescue Divison in urma consultarilor cu specialistii din domeniu, pentru a garanta cele mai bune rezultate indiferent de provocari.

Galerie foto
  • ...