RPG Security - Agentie Paza si Protectie Bucuresti

Sisteme de securitate

...
Sisteme de securitate

Va oferim o gama completa de sisteme de securitate, de la sisteme clasice de supraveghere video, sisteme de detectie la efractie (alarma), control acces, si video interfonie, la sisteme de detectie la incendiu si concepte avansate de securitate.

Concepem pentru clientii nostri cele mai avansate solutii tehnice de securizare a locatiei. Imbinam sistemele clasice cu servicii avansate de analiza video pentru un grad mai mare de securitate.

  • Sisteme Detectie Efractie
  • Sisteme de Control al Accesului
  • Sisteme de Supraveghere video
  • Sisteme Paza Electronica, solutii avansate de supraveghere video cu functii de analiza specializata
  • Sisteme Avertizare la Incendiu
  • Sisteme de Interfonie si Video-interfonie
  • Sisteme integrate (hardware si software)
  • Mentenanta preventiva si corectiva

PROIECTARE

 

RPG Security asigura proiectarea instalatiilor de curenti slabi pentru toate tipurile de sisteme de securitate. Prin proiectarea conceptuala, integrarea ulterioara a sistemelor este mult mai facila. La un nivel superior, un bun proiect aplicat unui concept adecvat salveaza bugetele de operare ale eventualelor constructii.

...
Detectie incendiu

Obligatorii prin lege pentru anumite categorii de cladiri, sistemele instalate de catre RPG corespund normelor la foc in vigoare si pretentiilor oricaror cladiri de clasa pana la „AA+”

 

...
Security management

Folosind aplicatii si subsisteme integrate, operarea securitatii devine foarte facila pentru cei responsabili, fie companie de securitate, fie direct, angajatii proprietatii respective. Nivelul de raportare in timp real, nivelul de alerta al breselor, face din integrarea sistemelor de securitate într-un sistem unitar cel mai performant sistem de management al securitatii.

 

...
Sisteme detectie efractie

Fara a mai fi un lux, un sistem pentru detectie si alarmare în caz de efractie, incendiu si/sau panica, a devenit o necesitate curenta. Beneficiind de experienta celor peste 20 ani de activitate, va punem la dispozitie sisteme la preturi accesibile, ale celor mai de succes branduri din lume, disponibile in variante pe cablu sau wireless.

...
Supraveghere video

Supravegherea video este folosita în proportie de peste 94% exclusiv pentru obtinerea de informatii despre ceva ce deja s-a intamplat.

Folosind experienta acumulata, recomandam folosirea sistemului de supraveghere video, in sens preventiv, ca parte integrata a unui sistem avansat de analiza video cu functii automate de detectie persoane / masini / biciclete etc.

...
Control acces

Pentru accesul în cladiri si spatii de lucru, RPG recomanda si instaleaza sisteme de control al accesului în variante „online”, sau „offline”, pe baza de cod, card de acces, si/sau biometrie.

Sistemele pot emite rapoarte in timp real, local sau de la distanta.