RPG Security - Agentie Paza si Protectie Bucuresti

Monitorizare sisteme alarma

In Romania, situatia nu difera foarte mult. Statistica ne arata arata ca in Romania, la fiecare 3 luni au loc 10.000 de spargeri. De la an la an numarul spargerilor creste, la fel si numarul metodelor. O solutie de a te proteja de astfel de evenimente nu mai este un lux.

Imaginati-va, in acest context, un oras fara sisteme de alarma si firme care sa asigure serviciul de monitorizare si interventie. Macar pentru o zi.
Avand in vedere criminalitatea din ce in ce mai crescuta, necesitatea dezvoltarii acestui serviciu si adaptarea costurilor astfel incat aproape oricine sa si-l poata permite, a devenit pentru noi o prioritate.
In prezent, acest serviciu a devenit cel mai vandut si solicitat, oferind siguranta si support 24/24 la un cost modic, motiv pentru care cei peste 6.500 de clienti lasa in grija noastra securitatea casei sau afacerii lor pentru a putea gandi mai departe, mai liber si mai constructiv.

RPG Security Center asigura monitorizarea sistemelor de detectie si alarmare impotriva tentativelor de efractie folosind unul dintre cele mai moderne DISPECERATE din lume, capabil sa preia si sa gestioneze informatii in mod simultan, de la mai mult de 300.000 de abonati, folosind mai mult de 80 de linii conventionale de comunicatie, terestre, GSM-GPRS, GPS si radio.

Galerie foto
  • ...