RPG Security - Agentie Paza si Protectie Bucuresti

Paza umana

Va punem la dispozitie cei aproape 25 ani de experienta in toate domeniile de activitate cunoscute pietii de securitate, cu agenti de securitate care au parte de screening, instruire si calificare conform standardelor international precum ASIS, SIA dar si a cerintelor legale nationale.

Concepem proceduri speciale pentru fiecare client in parte. Serviciile noastre sunt prin excelenta customizate si adaptate la politicile si cerintele fiecarui client in parte.

Am dat si dam dovada de exigenta, fermitate si excelenta. Ne pregatim permanent si ne testam oamenii. Clientii nostri au la dispozitie cei mai buni agenti de securitate de pe piata.

Stim ca in primul rând suntem fata clientilor nostri. Noi, ca industrie, prin agentii alocati beneficiarului, suntem de cele mai multe ori prima interactiune a unui client, a unui colaborator, a unui partener, cu beneficiarul. Cu acest gând plecam in minte atunci cand initiem orice proces, plecand de la cel de training pana la cel de echipare a agentilor de securitate.

Galerie foto
  • ...