Rolden Expert - Jaluzele, rolete textile, usi garaj, Bragadiru / Ilfov

Jaluzele Orizontale

Versatile si elegante, jaluzelele orizontale cu lamele din aluminiu sunt solutia ideala atunci cand doresti sa protejezi incaperea de razele soarelui. Potrivite pentru ferestrele din termopan si nu numai, cu jaluzelele orizontale poti regla intensitatea luminii care patrunde in incapere prin orientarea suprafetei lamelelor. Fie ca vorbim despre jaluzele orizontale albe, colorate, perforate sau chiar imitatie de lemn, acestea pot fi integrate in orice tip de design interior conferind personalitate ferestrelor.

 

Find Cel Mai Cautat Produs De Interior Pentru Umbrire, Iti Punem La Dispozitie Doua Tipuri De Jaluzele Orizonale Din Aluminiu.

Jaluzelele orizontale standard, ce au profilul superior dreptunghiular si se pot monta pe ferestrele din termopan, pe perete sau chiar pe tavan, masuratoarea facandu-se in functie de locul in care se vor monta si jaluzelele orizontale lux ce au profilul superior plan, conceput astfel pentru a permite montarea acestor tipuri de jaluzele intre baghetele geamului termopan.

Galerie foto
  • ...