Rolden Expert - Jaluzele, rolete textile, usi garaj, Bragadiru / Ilfov

Jaluzele Verticale

Reprezentand o alternativa moderna la perdelele si draperiile clasice, jaluzelele verticale au capatat o popularitate tot mai mare in ultima perioada datorita avanajelor pe care acestea le ofera.

Incepand de la gama variata de modele si culori pe care o punem la dispozitie si pana la pretul accesibil pe care acestea il au, jaluzelele verticale sunt solutia la care apeleaza tot mai multi designeri.

Usor de manevrat si de intretinut comparativ cu perdelele clasice, jaluzelele verticale confera stil si personalitate oricarei incaperi. Pot constitui alegerea potrivita indiferent ca preferi un stil clasic sau modern, pot fi asortate cu restul obiectelor de mobilier din incapere oferind intimitate si confort.

 

Iti Oferim Livrare Gratuita In Toata Tara In Maxim Trei Zile De La Plasarea Comenzii In Plus, Masuratorile Si Montajul Sunt Gratuite Daca Locuiesti In Bucuresti Sau Ilfov.

Indiferent ca este vorba de spatii de birouri, locuinte sau spatii comerciale, jaluzelele verticale sunt intotdeauna solutia practica si eficienta de protectie impotriva luminii.

Datorita experientei si a faptului ca suntem direct producatori, calitatea produselor noastre este incontestabila. In plus, iti oferim garantie la toate prdusele, avand certificare europeana ISO 9001 si 14001.

Galerie foto
  • ...