Rolden Expert - Jaluzele, rolete textile, usi garaj, Bragadiru / Ilfov

Usi Garaj

Usile de garaj tip rulou sunt sisteme de inchidere a garajelor sau a iesirilor stradale, foarte practice si utile. Utilizarea lor este tot mai raspandita datorita rezistentei si a aspectului pe care acestea il au. Din punct de vedere tehnic, acest tip de usi sunt niste rulouri exterioare de dimensiuni mai mari ce au lamelele umplute cu spuma poliuretanica.

Cu o fiabilitate ridicata, usile de garaj tip rulou sunt confectionate din materiale de calitate, ceea ce le confera o rezistenta crescuta in timp impotriva factorilor meteorologici. Confectionate din lamele cu dimensiunea de 55 mm sau 77 mm, umplute cu spuma poliuretanica, ofera izolare termica si fonica ridicata fata de alte sisteme de inchiderea garajelor.

 

Daca Esti In Cautarea Unei Solutii De Inchidere A Garajului, Usile Tip Rulou Sunt Cea Mai Buna Varianta. Sunt Rezistente, Sigure, Economisesc Spatiul, Se Monteaza Foarte Usor Si Au Un Pret Foare Avantajos.

Confectionam aceste modele de usi in urmatoarele variante de culoare: alb, maro inchis, imitatie stejar auriu, imitatie nuc, antracit si argintiu. La cerere putem produce si alte culori prin vopsirea lor in camp electrostatic.

Fata de usile sectionale sau usile cu inchidere in paralel cu tavanul, usile de garaj tip rulou sunt foarte practice datorita faptului ca economisesc spatiul atat din interior, cat si din exterior. Lamele usilor se strang toate intr-o caseta care ocupa foarte putin spatiu.

Galerie foto
  • ...