Rolden Expert - Jaluzele, rolete textile, usi garaj, Bragadiru / Ilfov

Rolete Textile

Roletele textile sunt potrivite pentru birouri, spatii rezidentiale, dar si pentru apartamente sau case. Juxtapunerea de lumina-culori-texturi confera personalitate si confort interiorului. De asemenea, pe langa faptul ca ele protejeaza spatiile interioare de lumina si caldura, acestea indeplinesc si functia de decorare prin varietatea de modele si culori pe care le punem la dispozitia ta. Cu roletele textile, incaperea ta va capata stil si frumusete.

 

Roletele Textile Sunt Elemente Moderne Pentru Decoratiile Interioare, Au Grad De Opacitate Ridicat Si Sunt Disponibile Intr-O Gama Variata De Culori Si Texturi.

Modelele de rolete pe care le realizam sunt produse cu profesionalism in fabrica noastra moderna. Roletele textile sunt sisteme de protectie solara care, din punct de vedere functional, folosesc un ax din aluminiu, pe care se infasoara o panza actionata prin intermediul unui mecanism cu lant. Mai mult decat atat, ele pot reprezenta acel element de care era nevoie pentru ca spatiul tau sa prinda un aer modern si vioi.

Galerie foto
  • ...