Promobila - Mobila la comanda Bucuresti

Scaun birou Airgo

Pret la cerere.

Stiati ca cea mai importanta, dar si cea mai dificil de proiectat piesa de mobilier este scaun-ul? Orice arhitect sau designer de renume a proiectat cel putin un scaun la fel de cunoscut si apreciat. Scaun birou Airgo este simplu si ergonomic, dotat cu un mecanism care permite inclinarea spatarului independent de sezut si blocarea acestuia in diferite poziti. Sezutul scaun birou se poate tapita cu diferite materiale: stofe, piele sintetica. Scaunul poate fi dotat cu brate fixe. Baza poate fi din plastic culoare neagra sau metalica culoare cromata, neagra sau gri. Rolele din plastic dotate cu inele pentru suprafete dure (parchet) sau suprafete moi (covor, mocheta).

De retinut atunci cand comandati scaun birou:

  • Tineti cont si restul elementelor din birou: piesa de birou, accesorii de iluminat, perdele si accesorii specifice spatiului dumneavoastra. Asiguram si acest serviciu, la cerere.
  • Putem realiza, la comanda, in functie de nevoi, doar anumite elemente specifice biroului: scaune, mese, etc.
  • Materialele folosite fac din intretinerea mobilierului o activitate usoara si la indemana oricui. Cu o laveta usor umezita in spirt sau diluant se indeparteaza rezidurile. Pentru intretinerea de rutina este suficienta o laveta uscata.

Termeni si conditii:

Scaun birou Airgo este disponibil in maximum 14 zile lucratoare, dupa semnarea contractului. Exista posibilitatea livrarii in termen foarte scurt, la cerere.

  • Se ofera certificat de garantie, pe o perioada de 24 de luni.
  • Constatarea si masuratorile se fac gratuit in baza unei viitoare colaborari.
  • Transportul si montajul sunt incluse in pret, pe raza municipiului Bucuresti

Mobilier comanda

Scaun birou Airgo este simplu si ergonomic, dotat cu un mecanism care permite inclinarea spatarului independent de sezut si blocarea acestuia in diferite poziti.

 

Scaune birou manageriale sau operationale, ergonomice, robuste, cu sistem de reglare pe verticala si orizontala si blocarea scaunului in diverse pozitii. De asemenea avem in gama scaune vizitator, cu cadru cromat sau negru, tapitate cu stofa sau piele sintetica.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0726234342; 0371177633
Soseaua Electronicii , Nr. 48, cladirea CDI, Sector 2, Bucuresti
Distribuie