Promobila - Mobila la comanda Bucuresti

Mobila casa

...
Mobila Dormitor

Mobila dormitor Alberto

Dormitorul Alberto are un finisaj alb imaculat si structura simpla, proiectata incat sa fie utila si practica. Mobila pentru dormitor Alberto poate fi fabricata, optional, la cererea clientului, din materiale precum:  pal lucios, mdf infoliat, mdf vopsit.

...
Mobila Bucatarie

Mobilier bucatarie Cordoba

Specialistii nostri recomanda mobilier pentru bucatarie Cordoba pentru gospodinele cu un simt practic si gusturi moderne, dar si pentru un spatiu restrans.

...
Camere de Tineret

Camera tineret Giallo

Design-ul poate creea un efect deosebit datorita nuantelor de Verde mar cu Rosu china al fronturilor in armonie cu nuanta de Fag deschis, oferind camerei de tineret un aspect particular si compartimentat.

...
Mobila Living

Mobila living Albatros

Lasati pastrarea in ordine a lucrurilor dumneavoasra in grija unui sistem multifunctional de depozitare, cu inchidere pe orizontala. Astfel se creaza un spatiu minimalist, cu linii simple, pentru un efect de spatialitate.

Finisajele folosite pentru mobila living Albatros, sunt Alb lucios in combinatie cu safir inchis, alaturi de accesorii marca Blum sau Hafele.

Mobila living Albatros  contine urmatoarele parti componente: mobilier inferior baza, prevazut cu sertare foarte spatioase si superior, un corp fix cu polite deschise si alte doua corpuri cu deschidere push-up si pozitionare in zig-zag.

Dimensiunile si culorile afarente proiectului mobila living Albatros, se pot modifica in baza cerintelor si a nevoilor clientului.

Se pot achizitiona optional: canapele, mese cafea, scaune, perdele si multe altele la un pret redus. Mobila living Albatros, poate dispune suplimentar de o fatada constituita din modele din sticla, oglinda sau geam securizat.

De retinut!

  • Daca ati ales o mobila living Albatros, tineti cont si restul elementelor decorative necesare: canapele, scaune, mese, perdele si multe altele specifice camerei de zi.
  • Nu uitati ca, mobila living Albatros, se poate fabrica si in varianta cu usi culisante.
  • Se pot adauga accesorii din: sticla sablata, geam securizat sau oglinda vopsita, pe suprafata livingului.
  • Pentru o rezistenta indelungata si nu foarte costisitoare alegeti varianta structurii din MDF. Acest material este foarte flexibil, permitand chiar modele pe rotund.
  • Intretinerea mobilierului se face foarte usor si la i

...
Mobilier Baie

Mobilier baie Raul

Mobila baie Negru cu Orange, este un proiect amplu, atat ca design cat si in favoarea depozitarii diverselor necesare.Baia Negru cu Orange, este conceputa din pal melaminat de 18mm, cu finisaje in doua culori, orange si negru si accesorii din aluminiu marca Blum.Varianta mobila baie Negru cu Orange standard, poate fi schimbata optional cu una din urmatoarele :pal lucios, pal postforming, mdf infoliat, mdf vopsit.Ca structura, baia Negru cu Orange, contine o structura din pal negru pe care este aplicata chiuveta, ce continua cu doua sertare si un roll box mobil.Superior, mobila baie Negru cu Orange, contine un corp orange cu usi batante si numeroase polite pe interior.Dimensiunile si culorile sunt optionale, se aleg in baza spatiului si a necesitatilor.

De retinut!

  • Daca ati ales un mobilier baie Negru cu Orange, tineti cont si de restul elementelor decorative necesare:oglinzi si accesorii din oglinda sau sticla sablata aplicate pe suprafata materialelor.
  • Nu uitati ca, mobilierul baie Negru cu Orange poate fi executat in diverse variante.
  • Puteti comanda corpuri separate, conform spatiului si a stilului de viata.
  • Pentru o rezistenta indelungata si nu foarte costisitoare alegeti varianta structurii din MDF.Acest material este foarte flexibil, permitand chiar modele pe rotund.
  • Intretinerea mobilierului se face foarte usor si la indemana tuturor. Cu o carpa usor umezita in spirt sau diluant se indeparteaza mizeria. In rest este suficienta o laveta uscata.

Termeni si conditii

Mobilierul baie Negru cu Orange, este disponibil in 14 zile lucratoare, dupa semnarea contractului. Exista posibilitatea proiectarii in termen foarte scurt, caz ce presupune un procentaj din contravaloarea sumei.

  • Se ofera certificat de garantie, pe o perioada de 24 de luni.
  • La semnarea contractului puteti beneficia de un proiect 3D, gratuit.
  • Constatarea si masuratorile se fac in mod gratuit doar in baza unui viitor proiect.
  • Transportul si montajul sunt incluse in pret, pe raza municipiului Bucuresti

Categorii
Date de contact
0726234342; 0371177633
Soseaua Electronicii , Nr. 48, cladirea CDI, Sector 2, Bucuresti
Distribuie