Promobila - Mobila la comanda Bucuresti

Sala de mese Campus

Atunci cand vine vorba de spatiul destinat servitului mesei, fiecare dintre noi se simte bine intr-un anumit decor. Din acest motiv am ales cateva modele de scaune viu colorate cu blatul de masa rosu-brun  si cu picior central pentru sala mese pe care o aveti de amenajat.

Cand vine vorba de spatiul destinat servitului mesei, fiecare dintre noi se simte bine intr-un anumit decor. Din acest motiv am ales cateva modele de scaune viu colorate cu blatul de masa rosu-brun  si cu picior central pentru sala mese pe care o aveti de amenajat. Iar acum va invitam sa descoperi daca stilul este potrivit spatiului pe care doriti sa-l amenajati.

De retinut atunci cand doriti sa amenajati sala mese: 

  • Tineti cont si restul elementelor decorative: canapele, receptie, storuri si accesorii specifice sala mese. Noi venim in ajutorul clientilor cu o gama varianta de solutii care vin in completarea pieselor principale.
  • Se pot de asemenea folosi accesorii din: sticla sablata, geam securizat sau oglinda vopsita ca blat de masa.
  • Pentru o rezistenta indelungata si pentru finisaje de impact, alegeti varianta structurii din MDF. Acest material este foarte flexibil, permitand chiar modele pe rotund. Va asteptam la showroom-ul nostru pentru o discutie detaliata in functie de nevoile dumneavoastra.
  • Materialele folosite fac din intretinerea mobilierului o activitate usoara si la indemana oricui. Cu o laveta usor umezita in spirt sau diluant se indeparteaza rezidurile. Pentru intretinerea de rutina este suficienta o laveta uscata.

 

Termeni si conditii:

Mobilier pentru sale mese este disponibil in 14 zile lucratoare, dupa semnarea contractului. Exista posibilitatea proiectarii in termen foarte scurt, la cerere.

  • Se ofera certificat de garantie, pe o perioada de 24 de luni.
  • La semnarea contractului beneficiati de un proiect 3D, gratuit.
  • Constatarea si masuratorile se fac gratuit in baza unei viitoare colaborari.
  • Transportul si montajul sunt incluse in pret, pe raza municipiului Bucuresti

 

Mese cu picior central cromat sau cu patru picioare pentru bucatarii, living-uri, baruri sau cantine, cu design modern si materiale de inalta calitate. Proiectantii nostri pot veni cu idei inovatoare pentru a transforma clasica masa intr-o piesa de mobilier unicat.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0726234342; 0371177633
Soseaua Electronicii , Nr. 48, cladirea CDI, Sector 2, Bucuresti
Distribuie