Promobila - Mobila la comanda Bucuresti

Mobila birou

...
Birouri Calculator

Birou Extra

Birou Extra e doar un birou ca oricare altul…pana in momentul in care realizam cat de usor e sa ii dam functionalitate in orice incapere de office sau chiar in camera de lucru de acasa. Spatiile, special amenajate pentru stocarea documentelor, bibliorafturi  cat si obiectele de birotica necesare oricarui birou, au fost incorporate sub blat printr-un design de exceptie.

...
Birouri Manageriale

Spatiul redus nu mai este o problema pentru amenajarea unui birou confortabil. Propunem o varianta practica compusa din doua birouri (posturi) si un al treilea pentru invitat.

...
Birouri Operationale

Birouri operationale Creative

V-ati plictist de mobilierul clasic, care domina incaperile in cele mai multe birouri. Birourile Creative sunt solutia optima care ofera proportii clar definite, functionalitatea imbinandu-se cu estetica minimalista. dar trebuie sa recunoasteti: ideea e pe cat de simpla, pe atat de geniala!

...
Receptii

Receptie Verona

Zilnic orice firma primeste tot mai multi vizitatorii, de la parteneri de afacerii, clienti sau furnizori. Organizarea spatiilor de receptie devine cea mai importanta incapere, asemenea birourilor deoarece aici se face prima impresie a unei societati.

...
Stocare Documente

Mobilier stocare documente Yanis

Mobilier stocare documente Yanis este fabricat din pal melaminat de 18mm, cu finisaje culoare negru si usi culoare castan, cu accesorii de import Austria.

Categorii
Date de contact
0726234342; 0371177633
Soseaua Electronicii , Nr. 48, cladirea CDI, Sector 2, Bucuresti
Distribuie