Vitaplus.ro

Multivitamine

Vitamine A-Z Retard 30tb Doppel Hertz 24,10 RON
O nutritie echilibrata cu vitaminele necesare vietii, precum si a mineralelor si oligo-elementelor este o conditie esentiala pentru starea de bine si capacitatea de efort. Aceste elemente de importanta vitala nu pot fi produse de organism. Din acest motiv trebuie sa le aducem prin aport zilnic. Insa, daca lipseste unul din aceste elemente ar putea fi modificat circuitul normal a multor schimburi de substante. O alimentatie echilibrata care contine legume, fructe, cereale si produse din la..
Alive! Multivitamine si minerale Nature's Way 56,40 RON
Alive! (fara fier) este un mega nutrient cu o compozitie unica, 100% naturala, care mentine un nivel maxim de sanatate, imunitate si energie! Nutrientii din ALIVE! (fara fier) se absorb in circuitul sanguin in mai putin de 20 de minute, adica de 5 ori mai repede decat in cazul altor produse similare. Alive! (fara fier) contine cele mai bune ingrediente: minerale chelatate cu aminoacizi, extracte din fructe si legume procesate astfel incat sa-si mentina calitatile, puterea enzimatica si antioxida..
Vitaminizant cu Macese si Catina Fares 60cps 8,30 RON
Efect: datorita ingredientelor sale bogate in vitamine, produsul Vitaminizant cu Macese si Catina Fares are actiune tonica generala, vitaminizanta, revitalizanta.Recomandari: Vitaminizant cu Macese si Catina Fares este indicat in stari de debilitate fizica generala, convalescenta, surmenaj, in prevenirea si tratarea racelii, gripei, guturaiului, a bolilor infectioase.Prezentarea sub forma de comprimate masticabile, dulci, cu gust placut le face deosebit de usor de administrat copiilor mici. h..
Vitamine A-Z Retard cu Luteina 60tb 50,40 RON
O nutritie echilibrata cu vitaminele necesare vietii, precum si cu minerale si oligoelemente este o conditie esentiala pentru starea de bine a organismului si sustinerea capacitatii de efort. Exista elemente de importanta vitala care nu pot fi produse de organism. Din acest motiv, trebuie sa le aducem prin aport zilnic. Daca insa lipseste unul din aceste elemente, ar putea fi modificat circuitul normal al multor schimburi de substante. O alimentatie echilibrata care contine legume,..