Vitaplus.ro

Vitamina C

Vitamina C 1000 Naturala 100cps 59,90 RON
Vitamina C, cunoscuta si sub numele de acid ascorbic, este o vitamina hidrosolubila. Organismul uman nu poate stoca vitamina C, de aceea, trebuie obtinuta prin aport exterior. Acerola (Malphighia punicifolia) este unul dintre fructele cu cel mai ridicat continut de vitamina C. Bioflavonoidele din citrice si macesele potenteaza actiunea vitaminei C. Actiuni Vitamina C 1000 Naturala: - stimuleaza imunitatea celulara (antivirala, antibacteriana, antitumorala). - antiinflamator.- antioxidant.d..
Super Vitamina C Walmark 15,40 RON
Vitamina C reprezintă 80% din necesarul de vitamine al organismului uman. Spre deosebire de alte vitamine, vitamina C nu poate fi sintetizata de catre corpul uman, fiind necesar un aport extern. Necesarul de vitamina C creşte in timpul perioadelor cu activitate fizica sau psihica intensa, odata cu inaintarea in varsta, in perioadele de convalescenta, la fumatori, copii, diabetici, la persoanele care traiesc intr-un mediu poluat, iarna si la inceputul primaverii. http://www.vitapl..
Ester C cu Bioflavonoide 60cps 44,40 RON
Vitamina C cu absorbtie imbunatatita, non-acida pentru stomac. Ester C este o varianta patentata de vitamina C, care ii asigura acesteia o foarte buna tolerabilitate gastrica, fiind non-acida pentru stomac. Aceasta substanta sprijina activitatea sistemului imunitar si ofera o protectie antioxidanta semnificativa. Ester C contine alaturi C-Sorb TM si metabolitii care apar in mod natural in organism actioneaza in mod sinergetic pentru a mari gradul de absorbtie si retentie a vitaminei ..
C Natural Dacia Plant 60 cpr 14,80 RON
Vitamina C sau acidul ascorbic a fost descoperita de catre savantul maghiar Szent-Gyorgyi Albert. El a fost primul care a reusit sa extraga vitamina C din ardei si pentru aceasta descoperire a fost distins cu Premiul Nobel.Ea face parte din grupa vitaminelor hidrosolubile (solubile in apa) si din aceasta cauza, in cazul unei solicitari fizice excesive, se elimina in cantitati mari din organism.Vitamina C administrata in mod sustinut, stimuleaza sistemul imunitar si creste rezistenta organ..