Vitaplus.ro

Articulatii, Oase

Articulatii Sanatoase 60cps Fares 16,90 RON
Articulatii Sanatoase Fares, prin toate plantele din compozitia sa, are un puternic efect antiinflamator, antialgic. Salicina din cretusca si salcie, este precursorul natural al acidului acetilsalicilic (aspirina). Lemnul dulce actioneaza asupra durerilor si inflamatiei printr-un efect cortizon-like (similar cortizonului).La aceasta se adauga actiunea diuretica a ienuparului si mesteacanului care favorizeaza eliminarea toxinelor si a acidului uric din organism. Produsul Articulatii Sanatoa..
ArtroStop RAPID 90tb Walmark 86,75 RON
Regenerarea articulatiilor se face mai rapid ca oricand cu ArtroStop RAPID. Compozitia unica de substante active Condroitin, Glucozamin si Boswellin, cu eficienta dovedita prin studii clinice, reda articulatiilor mobilitatea de altadata si elimina durerile sacaitoare. Eficient in tratamentul de recuperare articulara dupa traumatisme ale aparatului locomotor, ArtroStop RAPID reduce si simptomele precoce ale degenerarii articulatiilor. http://www.vitaplus.ro/produse/Articulatii,_Oase/112/Art..
Artro - Aktiv Doppel Hertz 35,10 RON
Pentru cartilagiile articulare solicitate si pentru lichidul sinovial, aportul alimentar corect este de importanta deosebita in mentinerea sanatatii si deci a functiei normale a articulatiei. Acest lucru poate fi de importanta majora, cand articulatiile sunt zilnic solicitate: - la munca; - in timpul activitatilor sportive (sarituri, alergare, mersul cu bicicleta, fotbal); - surplus de greutate; - in timpul menopauzei si cu inaintarea in varsta. Cartilagiile si lichidul si..
Glucozamina, Acid Hialuronic si Condroitina 103,70 RON
Efecte: - favorizeaza sinteza principalilor constituenti ai cartilajelor articulare: colagenul, condrocitele si proteoglicanii (alcatuiti din acid hialuronic si glicozaminoglicani). Leziunile sau inflamatiile articulare reduc cantitatea de proteoglicani din tesuturi; acidul hialuronic asigura vascozitatea lichidului sinovial permitand lubrifierea intre membrana sinoviala si cartilaj. - protejeaza cartilajele impotriva distrugerilor provocate de unele enzime (colagenaze), medicamente ..