Vitaplus.ro

Articulatii, Oase

...
Articulatii Sanatoase 60cps Fares

Articulatii Sanatoase Fares, prin toate plantele din compozitia sa, are un puternic efect antiinflamator, antialgic. Salicina din cretusca si salcie, este precursorul natural al acidului acetilsalicilic (aspirina). Lemnul dulce actioneaza asupra durerilor si inflamatiei printr-un efect cortizon-like (similar cortizonului).La aceasta se adauga actiunea diuretica a ienuparului si mesteacanului care favorizeaza eliminarea toxinelor si a acidului uric din organism. Produsul Articulatii Sanatoase Fares nu produce iritatii gastrice, cretusca si lemnul dulce din compozitia sa avand proprietati antiulceroase si protectoare gastrice.Articulatii Sanatoase Fares este recomandat in: reumatism, dureri articulare, guta.Simbolul Linia Verde de pe cutie va asigura ca acest produs are continut 100% natural, fara adaosuri de arome, coloranti, sau alti aditivi.

http://www.vitaplus.ro/produse/Articulatii,_Oase/78/Articulatii_Sanatoase

...
ArtroStop RAPID 90tb Walmark

Regenerarea articulatiilor se face mai rapid ca oricand cu ArtroStop RAPID. Compozitia unica de substante active Condroitin, Glucozamin si Boswellin, cu eficienta dovedita prin studii clinice, reda articulatiilor mobilitatea de altadata si elimina durerile sacaitoare. Eficient in tratamentul de recuperare articulara dupa traumatisme ale aparatului locomotor, ArtroStop RAPID reduce si simptomele precoce ale degenerarii articulatiilor.

http://www.vitaplus.ro/produse/Articulatii,_Oase/112/ArtroStop_RAPID

...
Artro - Aktiv Doppel Hertz

Pentru cartilagiile articulare solicitate si pentru lichidul sinovial, aportul alimentar corect este de importanta deosebita in mentinerea sanatatii si deci a functiei normale a articulatiei. Acest lucru poate fi de importanta majora, cand articulatiile sunt zilnic solicitate:

  • - la munca;
  • - in timpul activitatilor sportive (sarituri, alergare, mersul cu bicicleta, fotbal);
  • - surplus de greutate;
  • - in timpul menopauzei si cu inaintarea in varsta.

Cartilagiile si lichidul sinovial - amortizoare pentru articulatii Articulatiile sunt acoperite de un strat protector din cartilagiu. Impreuna cu lichidul sinovial, tesutul elastic cartilaginos ofera o rezistenta marilor forte care sunt schimbate intre oase, asigurand astfel o alunecare fara frecare a suprafetelor articulare. Daca articulatia nu este hranita suficient cu substante nutritive, cartilagiul se deshidrateaza si devine rugos. In acest caz, suprafata extrem de neteda a cartilagiului devine poroasa si prezinta microfracturi, ceea ce poate duce la degradarea cartilagiului, in special la solicitari fizice intense. Trebuie cunoscut faptul ca articulatiile se regenereaza foarte greu. Supliment alimentar pentru articulatii, cartilagii, oase Pentru schimbul metabolic al oaselor, cartilagiilor si articulatiilor exista un numar de substante nutritive care joaca roluri importante. Substantele active continute - glucozamina si condroitina aduc un aport suficient in cazul unei alimentatii dezechilibrate. Glucozamina asigura mentinerea constanta a concentratiei acestei substante in organismul nostru, facand posibila regenerarea cartilajelor si ameliorarea durerii pe o perioada indelungata. Iar acest lucru se intampla fara efecte secundare, contrar antiinflamatoarelor si analgezicelor utilizate in mod obisnuit in farmacii. Condroitina face parte din grupa mucopolizaharidelor si este un constituent al tesuturilor cartilaginoase, tesutului fibros, fasciilor articulare si pielii. Este substanta fundamentala a cartilajelor si este necesara pentru imbunatatirea proprietatilor mecanice si elastice a acestora.

http://www.vitaplus.ro/produse/Articulatii,_Oase/43/Artro_-_Aktiv

...
Glucozamina, Acid Hialuronic si Condroitina

Efecte: - favorizeaza sinteza principalilor constituenti ai cartilajelor articulare: colagenul, condrocitele si proteoglicanii (alcatuiti din acid hialuronic si glicozaminoglicani). Leziunile sau inflamatiile articulare reduc cantitatea de proteoglicani din tesuturi; acidul hialuronic asigura vascozitatea lichidului sinovial permitand lubrifierea intre membrana sinoviala si cartilaj. - protejeaza cartilajele impotriva distrugerilor provocate de unele enzime (colagenaze), medicamente antiinflamatoare, corticoterapice, actiunea radicalilor liberi, procesele autoimune. - antiinflamator puternic. - imbunatateste circulatia sanguina la nivelul articulatiei. - imbunatateste mobilitatea articulara.Recomandat in:- poliartrita reumatoida, spondiloza anchilozanta, cervicala, dorsala si lombara, poliartroza, entorse,contuzii, tendinite, bursite, fracturi, osteoartrite, osteomalacie (decalcifiere osoasa provocata de tulburari ale metabolismului fosforului si al calciului), osteoporoza, munca fizica solicitanta, sport de performanta, obezitate, recuperare articulara post-chirurgicala sau dupa traumatismele aparatului locomotor, imbunatatirea calitatii pielii, a unghiilor si a parului, nevralgii, mialgii, terapia antitumorala (sustine si protejeaza structura oaselor si a cartilajelor), terapia post-infarct miocardic, prolaps de valva mitrala, psoriazis.

http://www.vitaplus.ro/produse/Articulatii,_Oase/205/Glucozamina,_Acid_Hialuronic

Categorii
Date de contact
0728001177
Str. Dumitru Slugeru, nr.19,sector 2, Bucuresti
Distribuie