Vitaplus.ro

Pentru copii si mamici

...
Omega 3 pentru copii + Vitamine

In zilele noastre se pune o presiune mare asupra copiilor, in special la inceputul perioadei scolare, in ceea ce priveste puterea de invatare si concentrare. De aceea, foarte multi copii sufera de stres, urmarea putand fi scaderea capacitatii de concentrare si a rezistentei la efort psihic. Acizii grasi Omega 3 - componente importante de sustinere ale sistemului nervos. Studiile stiintifice de actualitate arata efectele pozitive asupra suplimentarii alimentare cu acizi grasi nesaturati naturali asupra capacitatii de concentrare, invatare si a memoriei copiilor. Pe baza acestor studii a fost conceput produsul Doppel Herz aktiv Omega 3 + Vitamina A + D + E + C. Capsula masticabila cu gust de lamaie contine un amestec echilibrat de ulei pur de somon  cu valorosii acizi grasi esentiali DHA (docosahexaenoic) si EPA (eicosapentaenoic), precum si o combinatie  de vitamine importante pentru cresterea si dezvoltarea copiilor. Detalii la http://www.vitaplus.ro/produse/Pentru_copii_si_mamici/40/Omega_3_pentru_copii_+_Vitamine

...
Aktiv Mami 60cps

Pentru femeile care doresc  sa ramana insarcinate, femeile gravide si femeile care alapteaza, alimentatia joaca un rol vital in ceea ce priveste starea proprie de sanatate, precum si a copiilor lor, mamele asigurandu-le toate elementele nutritive importante. Necesarul de vitamine si substante minerale al organismului creste in mod substantial in aceasta etapa a vietii, deoarece, prin intermediul mamei, se asigura si necesitatile alimentare ale copilului (fatului).De aceea, este importanta o alimentatie echilibrata si variata.Un studiu la nivel national despre doza recomandata, efectuat in Germania (2008), a aratat faptul ca indeosebi consumul de acid folic, iod, fier, precum si acizi grasi de tip Omega 3 este indicat pentru femei. http://www.vitaplus.ro/produse/Pentru_copii_si_mamici/24/Aktiv_Mami

...
Colostrum cu Probiotice 50 g

Colostrul, considerat un "miracol al naturii", este laptele matern din primele 48 de ore dupa nastere. Colostrul contine: imunoglobulinele IgA, IgD, IgE, IgG si IgM, lactoferina, factori de crestere, angiogenin, PRP (polipeptida bogata din proteine), lactalbumine, vitaminele A si E, sulf organic, citokine, acid orotic, oligozaharide si glicoconjugate, lizozomi, glicoproteine, care ii confera capacitati curative enorme. Probioticele ("pentru viata") sunt microorganisme vii nepatogene, cu efecte extrem de benefice asupra sanatatii; actioneaza in cavitatea bucala, tubul digestiv, caile respiratorii si in sistemul uro-genital. FOS sunt prebiotice - fibre solubile care sustin actiunea probioticelor.

Efecte ale produsului Colostrum cu Probiotice de la Child Life: - dezvolta si protejeaza flora intestinala benefica a bebelusilor si copiilor, reface mucoasa intestinala, reduce balonarile, indigestiile, flatulenta, constipatia, colicile, stimuleaza sinteza proteinelor, a vitaminelor din complexul B, a zincului, calciului, manganului si a fosforului, regleaza echilibrul acidobazic. - reduce efectele negative ale consumului de antibiotice si de corticosteroizi. - protejeaza copilul împotriva infectiilor prin actiune puternica antivirala, antibacteriana, antimicotica, antiparazitara (gripa, meningita, encefalita, conjunctivita, infectii herpetice, zosteriene, mononucleoza, hepatita B, C, pneumonie, viroze respiratorii, tuberculoza, otita, oreion, candidoza, clamidioza, infectii urinare, rujeola, varicela, giardioza, oxiuraza, ascaridioza, echinococoza, chistul hidatic, teniaza, toxoplasmoza, toxocaroza, trichineloza, onicomicoza, infectii dentare, chirurgicale, ORL, infectii asociate în SIDA, etc.); reduce simptomele si previne reaparitia infectiilor. - reduce consecintele sindromului de intestin permeabil (boli autoimune, tulburari de concentrare si de coordonare, autism, hiperactivitate si deficit de atentie, malabsorbtie, diaree si/sau constipatie, convulsii, etc.). - asigura dezvoltarea optima a sistemului cardiovascular, nervos central, muscular, osteo-articular, a vederii, îmbunatateste memoria, capacitatea de concentrare si inteligenta copilului. - grabeste vindecarea ranilor, a arsurilor si a fracturilor. - imunomodulator. - regleaza nivelul glicemiei (important pentru copiii ale caror mame au dezvoltat diabet în timpul sarcinii). - antialergic.

http://www.vitaplus.ro/produse/Pentru_copii_si_mamici/162/Colostrum_cu_Probiotice

...
Pure DHA Omega 3 90cps

DHA este un acid gras esential pentru dezvoltarea si functionarea normala a creierului fatului, copilului mic si pe durata intregii vieti. DHA este o componenta esentiala a fosfolipidelor membranei celulare umane. In primul an de viata creierul isi tripleaza dimensiunea. DHA (acid docosahexaenoic) este unul dintre cei doi principali acizi grasi esentiali din uleiul de peste, cunoscuti ca acizi grasi polinesaturati Omega 3. Acizii grasi polinesaturati se numesc esentiali pentru ca nu pot fi sintetizati de catre organism si trebuie adusi prin suplimente alimentare. Concentratia cea mai mare de acizi grasi se gaseste in fosfolipidele membranei celulei retiniene (50-60%), nervoase si a mielinei (invelisul fibrelor nervoase). Creierul este compus in procent de 60% din grasimi, 30% din acestea fiind DHA. Dezvolta inteligenta copiilor, imbunatateste performantele cognitive, de concentrare si de memorare. Reduce manifestarile in autism, deficit de atentie si hiperactivitate, schizofrenie, diskinezie tardiva, depresie, epilepsie, migrene, instabilitate emotionala, sindrom Down, fenilcetonurie (afectiune ereditara in care aminoacidul fenilalanina nu poate fi metabolizat cauzand retardare mentala), dislexie (dificultate in recunoasterea si intelegerea limbajului scris), discalculie (dificultate la socotit), dispraxie (dificultate de coordonare) si in dislalie (tulburare de vorbire provocata de retard intelectual), reduce impulsivitatea. Imbunatateste somnul, vederea si auzul.

http://www.vitaplus.ro/produse/Pentru_copii_si_mamici/164/Pure_DHA_Omega_3

...
Multi Vitamin & Mineral 237 ml

Mega nutrient cu o compozitie unica, 100% naturala, care completeaza necesarul de vitamine si minerale din nutritie pentru cresterea armonioasa si sanatoasa a copilului.  Produsul Multi Mineral & Vitamin de la Child Life este recomandat in:- deficiente imunitare, intelectuale, dereglari metabolice, hormonale (rahitism, spasmofilie, lipsa poftei de mancare, anemie, carii, afectiuni osoase, musculare, nervoase, tulburari cardiace, digestive, genitourinare, oftalmologice, dermatoze, infectii, fragilitate capilara).- rani, arsuri.- stres fizic, intelectual si oxidativ.- convalescenta, antibioterapie, chimio si radioterapie.

http://www.vitaplus.ro/produse/Pentru_copii_si_mamici/163/Multi_Vitamin_&_Mineral

...
Preg-Natal+DHA 30 pliculete

Preg-Natal+DHA este cea mai complexa formula pentru sanatatea mamei si a fatului, atat pe perioada sarcinii cat si a alaptarii. Pe langa necesarul zilnic de vitamine si minerale, contine ingrediente active din uleiul de peste (DHA, EPA), colina si inozitol pentru o buna dezvoltare a sistemului nervos al fatului. Forma de vitamina B12 (metilcobalamina) este preferata datorita biodisponibilitatii crescute. Efecte adjuvante Preg-Natal+DHA Jarrow Formulas: - sustine formarea cartilajelor, oaselor, dintisorilor, sistemului nervos si a gingiilor bebelusului. - reduce riscul aparitiei malformatiilor sistemului nervos (deficientele de tub neural), asigura dezvoltarea fizica, neurologica si vederea normala a bebelusului. - intareste sistemul imunitar al mamei si al bebelusului; antianemic. - reduce senzatia de greata si varsaturi din disgravidia emetizanta de prim trimestru; reduce varsaturile asociate operatiei de cezariana. - reduce durerile de cap, edemele gambiere, pierderea de proteine prin urina, tulburarile de vedere. - imbunatateste circulatia periferica (reduce riscul formarii varicelor si a hemoroizilor). - previne constipatia. - asigura necesarul de vitamine si minerale atat in timpul sarcinii cat si al alaptarii (previne crampele musculare la picioare, caderea parului, ruperea unghiilor, cariile dentare, etc.). - reduce riscul nasterii premature. - stimuleaza secretia lactata.

http://www.vitaplus.ro/produse/Pentru_copii_si_mamici/290/Preg-Natal+DHA

...
Baby Jarro-Dophilus + FOS + GOS 70 g

Probioticele sunt microorganisme vii, nepatogene, cu efecte extrem de benefice asupra sanatatii. Probioticele actioneaza in cavitatea bucala, tubul digestiv, caile respiratorii si in sistemul uro-genital. "Probiotice" provine din limba greaca si inseamna "pentru viata". FOS (prebiotice) sunt fibre solubile care sustin actiunea probioticelor. Efectul principal al probioticelor are loc la nivelul intestinului subtire iar al prebioticelor la nivelul intestinului gros unde stimuleaza multiplicarea bacteriilor Bifidobacterium. Tulpina Bifidobacterium breve M-16V si Bifidobacterium longum BB536 sunt produse de Morinaga Milk Industry Co. Tokyo, Japonia iar celelalte tulpini sunt produse de Institutul Rosell-Lallemand Inc. Actiunea sinergica a celor 6 tulpini cu spectre diferite de actiune asigura eficienta maxima a produsului. Proprietati: - reactivarea a peste 90% din bacteriile probiotice intre 20 minute si 1.5 ore dupa administrare. - rezistenta la peristaltismul intestinal si capacitatea de a coloniza intestinul prin adeziune la celulele epiteliale intestinale. - actiune antagonista asupra agentilor patogeni: inhiba competitiv aceiasi nutrienti si aceiasi receptori de pe mucoasa intestinala, scad pH-ul prin descompunerea glucidelor in acizi organici (ex.: acid lactic, butiric, acetic, propionic), produc peroxid de hidrogen (H2O2) care previne aderarea bacteriilor patogene la peretele intestinal si substante naturale antimicrobiene - bacteriocine (ex.: lactacin, bacteriocin, nisin, pediocin) eficiente fata de bacteriile patogene si conditionat patogene. Baby's Jarro-Dophilus este recomandat in: - dezechilibrul florei microbiene intestinale la nou nascuti si copiii mici. - infectii digestive, urinare, pulmonare, cutanate; reduc manifestarile si recurenta infectiilor. - tratamentul cu antibiotice: refac flora microbiana intestinala afectata de antibiotice. - enterocolite, boala celiaca (intoleranta la gluten), sindrom de colon iritabil, constipatie, balonare, flatulenta, halena de origine digestiva, diaree nonpatogena, diaree infectioasa (si cea provocata de Rotavirus). - indigestii: stimuleaza unele enzime proprii celulelor epiteliale ale tractului digestiv (ex.: invertaza, maltaza). - sindrom de intestin permeabil (alergii, eczeme, psoriazis, astm, deficit de atentie, autism, afectiuni autoimune, etc.): stimuleaza productia de mucina si de acizi grasi cu lant scurt (ex.: acidul butiric) care sunt principala sursa de energie a celulelor epiteliale din mucoasa colonului, reduc productia imunoglobulinei IgE implicata in cresterea nivelului histaminei. - dereglari imunitare: moduleaza imunitatea specifica si nespecifica (reduc endotoxinele care declanseaza bolile autoimune, stimuleaza proliferarea celulelor albe din GALT - tesutul limfoid asociat intestinului care face parte din sistemul imunitar, mentin imunitatea antiinfectioasa a mucoasei intestinale prin stimularea secretiei imunoglobulinei IgA). - intoleranta la lactoza: stimuleaza producerea enzimei lactaza (beta-galactozidaza) care creste asimilarea lactozei. Actiuni FOS, GOS: - potenteaza actiunea probioticelor, cresc nivelul de Bifidobacterium longum si regleaza echilibrul acid-alcalin; reduc acumularile de toxine; accelereaza descompunerea alimentelor ingerate, facandu-le asimilabile; impiedica intrarea în circuitul sanguin a proteinelor nedescompuse; elimina endotoxinele care declanseaza bolile autoimune.

http://www.vitaplus.ro/produse/Pentru_copii_si_mamici/243/Baby_Jarro-Dophilus_+_FOS_+_GOS

...
Minimartieni

Un copil energic este un copil sanatos, iar complexul de vitamine si minerale din Minimartieni ii asigura vitalitatea si cheful de joaca. Fiecare tableta este creata special pe gustul copiilor, colorata si cu gust racoritor, iar Xylitolul asigura sanatatea dintilor si a gingiilor. In plus, complexul IMUNACTIV TM, element unic al Minimarţienilor, ajuta la dezvoltarea sistemului imunitar, crescand astfel rezistenta la infectii si ritmul de vindecare.

http://www.vitaplus.ro/produse/Pentru_copii_si_mamici/139/Minimartieni

Categorii
Date de contact
0728001177
Str. Dumitru Slugeru, nr.19,sector 2, Bucuresti
Distribuie