Rulouri Exterioare Art Bucuresti

Rolete textile

...
Rolete textile casetate/necasetate

În prezent, roletele textile au atins varful maxim de popularitate, acestea aratand foarte bine în aproape orice cameră, indiferent dacă este vorba de o bucătărie, dormitor sau sufragerie. Roletele textile au o țesătură de pânză, care în stare extinsă acoperă în întregime fereastra, iar atunci când deschideți roleta, aceasta este înfășurată strâns într-o rolă și fixata pe partea de sus a ferestrei.

Rulourile funcționează cu un lanț special, care permite ridicarea și coborarea roletelor textile, și fixarea lor la o anumită înălțime. Pot fi folosite numeroase diferite materiale si culori pentru fabricarea roletelor textile, astfel putand fi satisfacute toate gusturile si dorintele dumneavoastra.

Roletele textile pot fi de tip casetat sau necasetat.

1. Roletele textile de tip necasetat, atunci când sunt înfășurate pe o rolă sunt fixate pe partea de sus a ferestrei. Rola rămâne să fie descoperita.

2. Roletele textile de tip casetă, atunci când sunt înfășurate sunt fixate într-o cutia speciala, care conferă un aspect mai estetic și previne roleta de la influentele externe posibil daunatoare.

...
Rolete textile Velux

Roletele textile pentru velux sunt o soluție eficientă și accesibila, care oferă un aspect deosebit caminului dumneavoastra.

Doar trageți-o în jos pentru a crea atmosfera cautata, fie că este vorba de difuzare luminii sau furnizarea de intimitate.

Caracteristicile roletelor textile pentru velux:

  • Difuzeaza subtil lumina intrata.
  • Design nou estetic
  • Pot fi poziționate în orice punct de pe fereastra.
  • Canale laterale din aluminiu asigura buna funcționare a roletelor.
  • Disponibile intr-o gama larga de culori si materiale.

Stil Practic

Cu o mare varietate de culori si imprimeuri, VELUX are ceva pentru toată lumea. Adăugațiimpact cu un portocaliu sau galben luminos, creati o atmosfera de lux, cu un roșu bogat sau un albastru profund, sau adauga o notă de design, cu un imprimeu floral sau grafic. Indiferent de decorul camerei, exista rolete textile pentu toate gusturile.

Materialul durabil raspandeste subtil luminozitatea, creand o stare de spirit relaxanta si linistita, pe cand canale laterale din aluminiu împiedică lumina de a trece în jurul marginilor. Roletele textile pentru velux oferă, de asemenea, poziții de deschidere variate, oferindu-vă flexibilitatea de a bloca razele soarelui în timp ce va puteti bucura de vederea și lumina zilei.