Rulouri Exterioare Art Bucuresti

Usi de garaj

...
Usi de garaj rezidentiale

Usile de garaj rezidentiale vin in numeroase modele si culori realizate din diferite materiale, cum ar fi lemn, fibra de sticla, otel, aluminiu si vinil. Acestea sunt fabricate pentru a rezista conditiilor atmosferice nefaste (ploaie, zăpadă, grindină, vânt, viscol) si prezinta o rezistenta formidabila impotriva uzurii de zi cu si a zgarieturilor.

Pe langa asta, usile de garaj ofera un grad ridicat de securitate, astfel nu va mai trebui sa va faceti griji impotriva efractiei. Datorita multitudinii de opțiuni cand vine vorba de usi de garaj, aveti posibilitatea de a crea o usa de garaj care sa completeze caracteristicile arhitecturale ale casei dumneavoastra.

Infrumusetare a fatadei casei

Cladirile si casele frumoase, cu arhitectura unitara si de bun-gust, atrag atentia tuturor. Usa de garaj ocupa un loc insemnat pe fatada casei, iar aceasta trebuie sa arate perfect. Pentru ca suntem producatori, puteti alege dintr-o gama de peste 40 de panouri standard sau una dintre culorile RAL, astfel ca, oricare ar fi cerinta dumneavoastra, noi avem solutia ideala pentru fiecare caz in parte.

...
Usi de garaj industriale

Multe variabile joacă în selectarea tipului potrivit de usa de garaj pentru afacerea dumneavoastra. In primul rand, usile de garaj industriale trebuie sa aiba o rezistenta deosebita pentru a putea rezista uzurii de zi cu zi si eventualelor zgarieturi/rupturi. De aceea, daca doriti o usa de garaj industriala de o calitate si performanta superioara, e recomandat sa realizati o cercetare indelungata inainte de a achizitiona produsul.

Pentru usile de garaj industriale aveti de ales intre numeroase tipuri si modele, precum:

• Usi de garaj sectionale din otel

• Usile de garaj transparente, o soluție excelentă pentru locurile în care accesul vizual și transmiterea luminii sunt considerente esentiale.

• Usi de garaj termoizolate: ideale pentru locurile care necesită cele mai înalte niveluri de eficienta termica.

Tipuri de deschidere

• deschidere normala pe plafon

• deschidere cu suprainaltare

• deschidere cu sina joasa

• deschidere verticala

• deschidere care urmareste acoperisul

• deschidere cu suprainaltare care urmareste acoperisul

• deschidere cu sina joasa care urmareste acoperisul

...
Usi de garaj tip rulou

sile de garaj tip rulou sunt proiectate pentru a fi instalate în mall-uri, unități de producție și de depozitare, precum și in garaje. Datorită unui design care economisește spațiul, usile de garaj cu role sunt potrivite pentru deschideri cu utilitati de inginerie în partea de sus (conducte de apă, cabluri, etc). Usile de garaj cu role pot fi instalate pe deschiderea sau în deschiderea din exterior sau interior. Principalele avantaje ale ușilor de garaj tip rulou

• În comparație cu usile de garaj cu balamale, cele tip rulou operează în plan vertical, fiind perfecte pentru locurile unde accesul la garaj ocupa teritoriu mic, sau accesul este de la pasarelă.

• Instalare convenabila în garajele cu tavan jos.

• Vizibilitate parțială și iluminare a datorita profilelor cu ferestre și inserție specială din policarbonat transparent.

• Rezistență suplimentară a usilor de garaj impotriva vântului

• Gama largă de culori oferă mai multe opțiuni ușilor de garaj pentru a se potrivi cu fațada clădirii.

Dotarile optionale pentru usa de garaj sunt:

Centrala cu actionare telecomandata pentru deschiderea de la distanta

Senzor infrarosu pentru prezenta in zona de actionare a usii

Avertizor optic pentru a anunta iesirea din garaj

Culorile standard disponibile permanent sunt: alb, gri, maro inchis, maro deschis. La comanda se poate alege orice nuanta disponibila in catalog.

...
Usi de garaj sectionale

De ce sa alegi o ușă de garaj secțională?

Practic, pentru că vă oferă o comoditate perfecta, securitate maximă și o economisire optimă a spațiului. Principiul din spatele usilor de garaj sectionale este la fel de ingenios pe cat este simplu: Ușa secțională este formata din elemente individuale, așa numitele secțiuni, care sunt conectate între ele prin balamale. In acest fel ușa de garaj este capabila de a se deschide vertical în timp ce se ruleaza convenabil în sus și sub planșeu fără a necesita nici un spațiu suplimentar pentru deschiderea larga spre exterior în fața garajului.

Ușile de garaj secționale sunt, de asemenea, extrem de atractive în design: materiale de înaltă calitate, calitate superioara de procesare și o mare varietate de accesorii suplimentare ofera garajului tău un aspect individual - în conformitate cu gustul personal si arhitectura casei dumneavoastra .